Home » Language » Dutch » Buurvrouw!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 1.5/5]

"Hoi Buurvrouw", hoorde ik mezelf zeggen toen ik de deur dicht deed op weg naar mijn werk. "Ja hoi Erik" antwoorde ze, "goh wat wordt je haar lang!". "Ja Debby, ik weet het. Ik zal je binnenkort eens komen opzoeken in je kapsalon om me te knippen", antwoorde ik. "Jammer dan, bij mij in de kapperszaak kappen we alleen vrouwen. Maar weet je wat kom vanavond bij me thuis, kunnen we eens een keer bijpraten en knip ik je haar direct. Ik weet wel iets leuks voor dat lange haar van je!" "Eh, je overvalt me wel, ik om vanavond langs, maar of ik het ook direct geknipt wil hebben? We zien wel. Tot straks dan Debby!".

Shit, mijn buurvrouw Debby nodigde me uit om mijn haar te knippen! Bij haar thuis nog wel! Wij zijn allebei nog single maar Debby is aantrekkelijk met haar donkere lange haar tot over schouders. En ik…..ben net bezig om mijn haar eens te laten groeien zodat ik het zelf een keer kan gaan knippen. Ben een enorme haarfetishist en droom er al jaren van om heerlijk geil geknipt te worden. Misschien vanavond….??

Lekker gedoucht en heerlijk geschoren en een fles wijn in mijn hand bel ik aan. "Hoi, kom binnen", zegt Debby. "Je ziet er goed uit", zeg ik. "Dank je", antwoord Debby, "Jij ook, maar nadat ik je een knipbeurt heb gegeven nog beter!". "Ik word er helemaal zenuwachtig van Deb, jij die mijn haar gaat knippen bedoel ik". "Ik niet Erik", antwoordde Debby,"Na al die vrouwen van vandaag heb ik nu zin om een echte kerel onderhanden te nemen. Goede wijn trouwens."

Ik begon echt zenuwachtig te worden, van genot. Mijn penis klopte al behoorljk in mijn broek en begon me tegelijkertijd ook meer gelaten te voelen. Ach, als ik toch geknipt moest worden wat is er dan mooier dan dat buurvoruw Debby dat zou doen!

"Kom we gaan boven zitten, daar liggen mijn spullen" zei Debby. Ik nam plaats op een ruime kapperstoel voor een grote spiegel en Debby begon mijn haar te kammen. Op het moment dat ze een nylon kapperschort wilde pakken zag ze me vrijwen over mijn harde penis. "He, lekker ding, opgewonden?" vroeg ze. "Sorry Deb, maar ik raak nogal gauw opgewonden van haarknippen en kappersmantels!" antwoorde ik. "Eindelijk eens iemand die er voor uit durft te komen. Tof Erik, we gaan ervoor! Je hebt een gelijke ontmoet vanavond! Welkom bij de club van haarfetishisten!" zei Debby. "Gaaf joh, wat denk je: kleren aan of uit?". "Eh, uit maar denk ik", antwoordde ik.

Ze opende een kastdeur waar alleen maar glanzende satijnen, zijde en nylon blouses, overhemden en kappersmantels in lagen. De geilheid straalde er vanaf. Debby, inmiddels al naakt trok een grote witte satijnen blouse aan, slechts half dichtgeknoopt. Mij gooide ze een overzised lichtblauw overhemd toe van satijn. Het zat fantastisch, zo met mijn harde lul door de half dichtgeknoopte sluiting heen. Ze gooide een enorm grote witte satijnen kappersmantel om me heen en pakte een schaar op. Mij kon het allemaal niets meer schelen, wat voelde dit goed!

Driftig begon Debby te knippen. Een heerlijk gevoel vanuit mijn onderbuik kwam naar boven. Mijn lul klopte tegen het zachte satijn op terwijl lange plukken haar neerdwarrelden op mijn schoot. Met haar kale poes en haar witte satijnen blouse schuurde ze al knippend tegen mijn schouder aan. Kreunend van genot. Het bleef haar regenen!

Ze pakte een toneuse op en ging op mijn schoot ziten. Pakte al het afgeknpte haar nog eens op en gooide dat sierlijk in de hoogte. Opnieuw kwamen we allebei onder de haren te zitten, fantastisch gevoel. We trilden allebei van genot. Debby plaatse de tondeuse op mijn hoofd. Oh mijn hemel dat werd kort. Een klein knikje mijnerzijds was genoeg om het apparaat aan en in beweging te zetten. De vibraties gierden door mijn en haar lichaam. Mijn haar werd steeds korter. We werden ook steeds geiler. Inmiddels was ik haar al druk in haar kale poes aan het vingeren, heerlijk!

Met slechts nog stekels op mijn hoofd bracht Debby de tondeuse naar haar haargrens op het voorhoofd! Met grote hongerige ogen keek ik wat ze zou doen. Met dezelfde ogen vroeg ze me of ze het zou doen. "Graag!". Zonder weifeling duwde ze de tondeuse door haar haar! Slechts stekels achterlatend vielen enorme plukken haar op haar satijnen blouse en mijn satijnen kappersmantel. we waren bezaaid met haar, mijn haar en haar haar. Keer op keer haalde ze de tondeuse over haar hoofd tot slechts over bleef wat heel veel leek op mijn kapsel: heel weinig!

Heerlijke buurvrouw! Niet?

Leave a Reply

clipper-banner