Home » Language » Dutch » Mijn eerste schooldag

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 2.6/5]

Het was zover mijn eerste schooldag op pabo kwam eraan. Mijn ouders die wilden me verwennen en ze kochten voor me een scooter en een helm, zodat ik elke dag naar school kon gaan. Mijn moeder zei ook dat ik me wat meer als meisje moest

gedragen en we gingen met zijn tweeen naar de stad alwaar ik allemaal nieuw ondergoed moest uitzoeken en aleen strings en franse satijnen boxers uitmocht kiezen. Ook gingen we naar de kledingwinkel voor rokjes en blouses en de mode was kort en wijde

rokjes. Net wat voorop de scooter zei mijn moeder en pakte er nog van die toen al dure kousen en panty’s bij. Al compleet gingen

we huiswarts en alle oude spullen verdwenen ui mijn kast en het werd maandag ochtend de eerste dag. Ik stond voor de kast en

wat zou ik eens aantrekken, een string een zwart rokje en een wit blousje en darover een spijkerjackje met kousen dan maar.

Met deze outfit op de scooter naar school, onderweg viel er al een jongen van de fiets die me zag rijden en het was ook super

geil het te dragen en de aandacht te krijgen. Op school keken alle meiden naar me van oh jee een hippe meid en het dwong gelijk

een stoere mied te zijn en te blijven, er was geen weg terug. De dag ging voorbij en het laatse uur kwam en ik werd steeds geiler

totdat de les was afgelopen. We liepen naar de scooter en de meiden riepen tot morgen. Daar stond ik geil te zijn om mijn kleren mijn outfit, dit was apart! Al gauw kreeg ik de gedachte om extremer te gaan en reed weg op mijn scooter. In het winkelcentrum

moest ik nog even iets halen en kwam langs de stadskapper, het was rustig en de deur stond open en de kapster fluite naar me.

Wat een enge gedachte een kapster die op mijn valt, en ik kocht wat ik nodig had. Toen liep ik weer langs en ze sprak me aan

of ik niet mijn haar wilde laten knippen, en ik zei volgende week mischien. ik liep door en dacht waarom niet! Ik liep terug en zei tegen haar dat ik wel wat anders wilde, maat niet wist wat? Ik mocht gaan zitten en ze haalde een mooie zwarte satijnen short voor de dag die nog nooit was gebruikt en heel erg groot. Ze wikkelde mij een papiertje om de nek en sloot de cape om mijn nek.

De cape kwam over mijn kousen en schuurde langs mijn benen, super geil werdt ik en dit gevoel kende ik niet. Ze borstelde mijn haar en zei wat denk je, zullen we het een iets korter doen? Ik antwoorde en zei, je mag me zelf een mooi kapsel aanmeten.

als je maar niet alles eraf knipt en ik lachte en zij ook. Ze draaide met voor de spiegel weg en ik hoorde een gerommel in de

lade en khoorde een klik en een tondeuze, ik zette me schrap en dacht dat ze mijn nekhaar ging opscheren, maar voordat

kon reageren zette ze mij de tondeuze op het voorhoofd en deze schherde zich een baan naar achteren tot in mijn nek, grote plukken har vielen om mij heen en ik dacht oh jee en schreeuwde tegen haar heb je er wel een kammetje op!!! Zei antwoorde en zei dat ze nog nooit een kammetje gebruikt had en daarmee wist ik dat het een mm of minder werdt. Vreemd genoeg verweerde ik me niet en werdt geiler en geiler, ik kwam klaar bij de laatse baan die ze afscheerde en zie tegen mij dat zei dat ook wel wilde.

Net voor de laatse baan liet ze een strookje over en fluisterde in mijn oor. Ziezo niet alles eraf had je gezegd!

Na deze heftige confrontatie heb ik zelfs meiden op school naar haar gestuurd en ze kwamen bijna allemaal net als ik superkaal terug. Eenmaal in je leven dit beleven is een must

Leave a Reply

clipper-banner