Home » Language » Dutch » De Openbaring

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 1.3/5]

Jarenlang kende ik haar al en zij wist alles van mijn voorliefde af. We waren goede vrienden. Op een avond nadat we een paar borrels ophadden keek ze me uitdagend aan en vroeg me;"heb jij nou nooit is zin om mij bij mijn lange haren te grijpen en me mee te sleuren naar een kapper die me zo’n kapsel aanmeet waar jij hitsig van word?" Schaapachtig zat ik te lachen maar reageerde voor de zekerheid verder toch maar niet.

We pakten een bioscoop en besloten bij haar nog een afzakkertje te drinken. Daar keek ze me weer aan nog uitdagender nu! Ik wil toch dat je me vraag beantwoord zei ze ineens h??l fel. Ik keek haar aan vertelde dat ik dat wel kon willen maar dat er voor zo’n actie toch echt twee partijen nodig waren.

Ik ben je tweede partij lieverd,van onder heb ik het al aangepast antwoordde ze. Ik verslikte me bijna in mijn whiskey maar wist met een onbewogen gezicht uit te brengen (terwijl ik aan dat spotje van die pokerface dacht)dat dat zaterdag a.s. wel even geregeld kon worden. Ik wil het alleen zeker weten wist ik nog uit te brengen,waarop ze alleen maar knikte. De volgende dag belde ik gelijk mijn vrienden in Mechelen(Belgi?) Godelieve en Alex,een bevriend kappersechtpaar en legde de situatie aan hen uit. Een afspraak voor zaterdag a.s. werd gemaakt. Ik belde haar direkt daarna en de point of no return was dus bereikt!

Ik vertelde haar nog dat een mini en T shirt de vereiste kledingstukken waren. Die zaterdag om 11 uur stond ik voor de deur,schoorvoetend stapte ze in. Ik wil je, zei ze onderweg en daar heb ik alles voor over,snap je dat? Bijna wilde ik omdraaien maar toen ze vervolgde en vertelde dat het verdwijnen van haar lange manen bijna een obsessie voor haar geworden was, toen gaf ik met een tevreden gevoel gas bij.

Aangekomen pakte ik haar bij haar haren en trok haar de winkel in. Er zaten vijf vrouwen en 3 mannen te wachten maar wij hadden een afspraak en waren bijna direkt aan de beurt. Godje duwde haar in de stoel en deed haar een cape om. Toen kwam Lex erbij en hield een bloempot in de lucht! Jij krijgt van ons een bloempot bulderde hij terwijl hij het ding op haar hoofd plaatste,Godje kwam erbij met haar tondeuse en schoor alles onder de rand af! dit betekende geen haar meer zo’n twee centimeter boven haar oren en driekwart van haar nek ook kaal! Gedwee liet ze het gebeuren,toen deze fase klaar was liep Lex doodgemoederd naar zijn eigen stoel en vroeg wie er aan de beurt was.

Godje pakte nu een opzetkammetje nr.2 en ging de bovenkant te lijf. Ik zat tussen de wachtenden die die alles vol ongeloof volgden. Ik stond op springen van geiligheid bij het volgen van deze metamorfose die plaatsvond in mijn opdracht! Alles wat overbleef waren donkerbruinestekeltjes! Dit duurde echter niet lang want ze werden te lijf gegaan met waterstofperoxide! in de tijd dat het moest inwerken werd de andere helft met scheerzeep en een klassiek mes te lijf gegaan,ik werd gek van deze aanblik, haar hoofd voor minimaal ??nderde kaal en wat reste zou ik gauw te zien krijgen,witte stekeltjes!

Een half uur was nu verstreken maar Godje wilde zeker zijn van haar blonderingsproces. Met een pincet begon ze de wenbrauwen te verwijderen. Ze onderging het niet,ze was inmiddels in een soort van trance. Hierna maakte Godje mijn vriendin h??l zwaar op,ze zag er uit als een lichtekooi! Mijn geiligheid was niet meer in te dammen en ik voelde dat ik begon te lekken. Na 55 minuten werd het goedje uitgewassen.

Ze was geboren,mijn engel! Zonder af te wachten leidde Godje ons naar hun logeerkamer Hier keken we elkaar aan en vroeg ze of ze er zo mee doorkon. Ik keek naar haar t shirt waar haar tepels van geiligheid doorheen priemden en trok het uit,nu nog je kale kutje inspecteren hoorde ik mezelf brommen. Ik trok het stukje textiel van haar billen en zag dat ze zich aan haar afsraak had gehouden! Alleen een shirt en rokje had ik gezegd. Voor ik het wist lagen we te vrijen alsof we voor de olympische spelen bezig waren! Nooit had ik beseft dat Anne Marie mijn perverse gedachten zo had gedeeld! Als beloning hiervoor knabbelde ik intens aan haar kaalgeschoren nek en beloofde haar eeuwig trouw.

Leave a Reply

clipper-banner