Home » Language » Dutch » Vakantie in Tsjechi?

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 7   Average: 3/5]

Sinds een maand of vier heb ik een nieuwe vriend, John. Ik ben helemaal verliefd op ?m. Dit verhaal vertelt iets over ons. Over hoe wij de afgelopen weken hebben genoten.

Ik schrijf dit vanaf mijn vakantieadres. Een camping in het zuiden van Tsjechi?. In de afgelopen weken hebben we rondgetrokken. Van plaats naar plaats. We zijn 4 weken geleden van huis weggegaan, dit is onze laatste week. In die vier weken is er veel gebeurd. In elke plaats is er weer iets veranderd. Ik ben veranderd. Elke week opnieuw. Voor John. En samen hebben we het geweldig gehad.

Toen we weggingen zag ik eruit als heel veel Nederlandse meiden. Gewoon dus. Halflang lichtbruin haar, dat net over mijn schouders viel. ?n Klein beetje makeup. Niet teveel. Ik hield nooit zo van opvallen. Voor mij was gewoon gek genoeg. Tot we in Tsjechi? kwamen. In de week voordat we weggingen heb ik iets over John ontdekt. Het viel me op dat hij altijd keek naar meiden met kort haar. Korter dan het mijne. En natuurlijk keek hij ook naar meiden met kortere rokjes dan de mijne. Nu kun je daar kwaad om worden. Vroeger werd ik daar kwaad om, ik ken vriendinnen die er kwaad om worden. Maar ik heb geleerd dat het niet aan mij ligt. Het is echt niet zo dat hij als hij dat doet minder om mij geeft. Integendeel. Ik heb gemerkt dat ik belangrijk voor hem ben. Al voor ik besloot hem deze vakantie te verrassen. Juist daarom heb ik gekozen een heel andere Esther te worden. Voor hem.

In de eerste week stonden we op een camping net over de duitse grens. Al snel had ik in het dorpje een kapper ontdekt. Toen ik nog in Nederland was had ik op internet verschillende modellen gevonden voor mijn haar. Ook was ik kleren gaan kopen, die ik nu stiekum had meegenomen. Tegen John zei ik die dag, de derde dag van onze vakantie, dat ik in het dorp boodschappen ging doen. Hij ging vissen in een klein riviertje, vlak bij de camping. Mijn hart klopte in mijn keel toen ik met mijn tasje met kleren en de printjes van internet in de auto stapte. Ik was zo benieuwd hoe het zou zijn. Mijn hele leven is mijn haar niet korter geweest dan hoe ik het op dat moment had. Dit was een grote verandering. Bij de kapper aangekomen kon ik meteen gaan zitten. Er was verder niemand. Mijn eerste stap was een korte bob, op kinlengte. Niet veel bijzonders misschien, maar voor mij was het op dat moment het uur van de waarheid. John reageerde die avond opgetogen. Hij wist toen nog niet dat het slechts het begin was.

Dit ritueel heb ik in de weken die volgden steeds herhaald. En steeds ging ik een stapje verder. De tweede keer heb ik de boblijn spannender laten knippen. Aan de voorkant nog wel op kinlengte, maar naar achteren toe, naar mijn nek liep het omhoog. En mijn nek heb ik kort laten knippen. Ook heb ik er toen een donkerder kleurtje ingedaan.

De derde keer heb ik mijn nek superkort laten scheren. Dat was het moment dat ik John begreep. Ik heb ervan genoten! Ik heb vervolgens in de paskamer van een warenhuis in de stad waar we toen waren weer nieuwe kleren aangedaan. Een superkort rokje, met een naveltruitje. In die week was het heel warm. Het was heerlijk om de koele lucht op mijn kortgeschoren nek te voelen. Wat heb ik al die jaren moeilijk gedaan!

Het weer is van?t weekend omgeslagen. Maar ik had erop gerekend, het kan hier ineens afkoelen. Mijn dunne koltruitje past goed bij het superkorte minirokje wat ik nu aanheb. En bij de panty die ik gekocht heb. Een hele fijne zwarte, met een naad en een bloemmotief op mijn kuiten. Hoge hakken. De nieuwe Esther is supersexy. Ik ben nu namelijk net terug, van mijn vierde bezoek aan een Tsjechische kapper. Ik bekijk mezelf in het spiegeltje van mijn toilettas. En ik voel me supersexy. John zal het geweldig vinden. Mijn haar is afgeknipt op oorlengte. Het is lichtblond. Mijn pony valt tot 1 centimeter boven mijn dunne wenkbrauwen. Mijn ogen zijn mooi opgemaakt. Niet te dik, wel uitdagend. Ik wacht tot hij komt. Onder mijn rokje voelt het vreemd. Ik draag geen ondergoed. En ik heb minutieus alle haartjes weggehaald. Superglad is het. En mijn nek, ik leg mijn hand in mijn nek. Het is heerlijk koel zonder haar. Mijn nek is zojuist helemaal kaalgeschoren. Tot net boven mijn oren. Wat een gevoel! Ik weet dat ik mooi ben. Ik aai met mijn hand over de zachte huid en voel het zachte schuren van de stoppeltjes in mijn nek en tussen mijn benen. En weet: straks als hij komt zijn we intens gelukkig! Ik voel me niet langer het standaard hollandse meisje. Ik voel me zelfstandig, en waardevol, en vooral mooi en sexy.En ik neem me voor: ik word ook straks in Nederland niet meer dat doorsnee meisje. Want dit voelt goed!

Esther

Leave a Reply

clipper-banner