Home » Location » Barbershop » Machteloos en heerlijk kort

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 9   Average: 2.9/5]

Het is vrijdagavond kwart voor 7 en Henk en ik lopen hand in hand door het dorp. We hebben nu al 6 maanden een relatie en zijn erg dol op elkaar. Alleen vorig weekend hadden we een knallende ruzie. Henk vindt vrouwen met ultrakort haar erg sexy en zeurt me nu al maanden aan m’n hoofd dat ie graag wil dat ik mijn lange haar af laat knippen. Zelf echter draagt ie het ook heel lang en ik erger me daaraan. Ik vind dat absoluut niet mannelijk dat haar van hem. Hij zegt dat hij nu eenmaal van een gedekt model houdt. Aan het einde van onze ruzie schreeuwde hij :”oke, ik laat het wel wat korter knippen, maak maar een afspraak met een kapper, maar op voorwaarde dat jij je ook laat knippen.”

Dat beloofde ik grif want er mocht wel weer 2 centimeter af, het hangt halverwege mijn rug en de punten waren aardig dood. En dus maakte ik een afspraak met de kapper voor 7 uur vrijdagavond voor Henk. Ik vertelde de kapper dat ie het superkort bij Henk moet knippen. Voor mezelf wachtte ik nog om een afspraak te maken want deze kapper was een erg ouderwetse herenkapper, de enige in het dorp. Ik ga altijd naar een dameskapper in de stad.

En nu staan we dus voor de deur.

Henk aarzelt wat en ik zie hem slikken. Ik vraag hem wat er is en zegt dat ie bang is dat de kapper zijn haar te kort zal knippen. Hij is nogal ijdel op dit punt en bang dat ie er straks niet uitziet. Ik kijk wat boos hem aan en duw dan de deur open en stap naar binnen. De kapper, een man van een jaar of 55 is nog bezig met een klant. Langs de muur staan stoelen en Henk die toch maar me gevolgd is, en ik gaan zitten.

We hebben  het volledige zicht op de man die in de stoel zit en kunnen alles volgen. De kapper is bezig de man kort en heel hoog op te scheren vanachter. Steels kijk ik naar Henk en ik zie dat hij wat trilt. Het windt me op te zien hoe kort de man in de stoel wordt opgeschoren. Nog even en dan is Henk aan de beurt.

En ja, het is zover. De kapper draait de deur op slot en zegt :”Zo, u bent de laatste voor vandaag, meneer u mag in de stoel plaatsnemen.” Ik zie dat Henk bloednerveus is en geniet daar heimelijk van. Nu zit hij dan in de stoel en de kapper vraagt :”meneer, wat mag ik voor u doen?”

Henk stamelt :”alleen een klein beetje bijknippen graag”. “Nou, er mag wel wat af meneer, ik ga eerst even uw haren wassen”. De kapper doet Henk een witte kapmantel om en doet de stoel achterover. Vervolgens rijdt hij een wasbak achter de stoel en zegt :”zo, komt u maar achterover meneer”. Ik geniet nu al volop want ik weet hoe klein en machteloos Henk zich voelt in deze positie. Ook weet ik dat hij het vreselijk vindt dat ik alles  kan zien, hij heeft me wel eens verteld dat er een vorm van schaamtegevoel dan over hem komt. Terwijl de kapper nu begint het haar nat te maken met de sproeier en het daarna begint te wassen sta ik op en ga opzij van de wasbak staan. Ik kijk op Henk neer en ik zie dat  hij hevig trilt. De kapper ziet het ook en vraagt :”u lijkt me nogal nerveus meneer, bent u soms ergens bang voor?” Met veel leedvermaak zie ik dat Henk rood wordt van verlegenheid en stamelt :”als u me maar niet te kort knipt kapper, daar ben ik wel wat bang voor”. Nu zegt de kapper streng : “meneer uw vrouw heeft me toen ze de afspraak voor u maakte duidelijk verteld wat de bedoeling is, daar houd ik me aan, ik versta mijn vak.”
Henk kijkt me aan en ik glimlach liefjes en zeg :”schat het komt allemaal best goed”. De kapper doet nu wat cremespoeling in het haar en zegt :”zo meneer, blijft u maar even 2 minuten liggen want dit moet even intrekken.” Dan geeft de kapper mij een seintje met zijn ogen en tegelijk klikken we nu de polsen van Henk vast aan de stoelleuningen. Ik zie Henk schrikken en hij vraagt :”waarom doen jullie dat?” Ik antwoord hem op suikerzoete toon :

“Schat ik ken je toch, ik acht je in staat om voortijdig weg te lopen, wel, dat kan nu niet meer.”

De kapper spoelt  nu het haar uit en droogt het licht met een handdoek. De wasbak wordt weg gereden en nu gaat de stoel rechtop. Dit vindt Henk vreselijk, zichzelf onder zo’n witte kapmantel zien zitten in de spiegel. Maar tegelijk windt het hem op, en mij nog veel meer. De kapper doet nu een nekkraagje van kapperspapier strak om Henks nek. Hierna pompt ie de stoel helemaal omhoog zodat Henk wat boven de grond zweeft. De kapper staat nu achter de stoel, kamt het haar uit en zegt :”zo, ik zal beginnen er eerst aan de onderkant wat af te halen meneer.” Henk knikt maar wat en ik zie dat ie bang naar de tondeuse kijkt die op de kaptafel ligt. De kapper begint echter met de schaar het in de nek een heel klein beetje in te korten en ik merk dat Henk zich wat ontspant. Dan pak ik een kruk en ga pal aan de zijkant van de kappersstoel zitten. Tot nu toe gaat het nog wel naar de zin van Henk. Even later zegt de kapper :”meneer ik ga u nu rondom een beetje korter opknippen.” Tot Henks grote schrik ziet hij nu in de spiegel dat de kapper er flink wat afknipt. Het is al te laat ziet Henk en hij ondergaat zuchtend zijn lot. Rustig gaat de kapper door met knippen en ik kijk mee en zie dat Henk al redelijk gekortwiekt word. Nadat er rondom wat is afgeknipt zegt de kapper :”oke meneer, ik ga even een moment pauzeren. Ik kom zo weer terug om u verder te behandelen.”

De kapper verlaat met een knipoog naar mij de salon. Nu kijkt Henk mij boos aan en zegt :”zie je nu wel, kijk dan, die vent heeft me veel te kort geknipt, het is geen gezicht”. Het enige wat ik doe is glimlachen en ik doe mijn hand onder de kapmantel op zoek naar zijn kruis. Ik voel dat hij een keiharde erectie heeft en begin hem met mijn hand stevig te plagen. Henk kreunt en zegt :”o hou op, je maakt me bloedgeil, straks kom ik hier nog klaar.” Ik ga nog eventjes door en merk dat hij nu echt gek wordt. Dan…..een deur die slaat, de kapper komt terug. Opnieuw staat hij achter de stoel. Dan pakt hij de tondeuse en zegt :”goed meneer, doet u uw hoofd maar omlaag dan ga ik beginnen uw nek flink uit te scheren.” Henk schudt zijn hoofd en zegt :”nee kapper ik vind het zo wel genoeg, het is al korter dan ik wilde.” De kapper kijkt mij vragend aan en ik zeg :”gaat u maar door, ik zie dat u nog niet klaar bent.” Meteen duwt de kapper hardhandig het hoofd van Henk omlaag. Die begint wild heen en weer te schudden met zijn hoofd. Dan sta ik op en met twee handen druk ik het hoofd van Henk naar beneden en zeg :”begint u maar met scheren kapper en u mag het flink hoog opscheren. Nu smeekt Henk me :”schat alsjeblieft, doe dit niet, hier krijg je spijt van.” Ik zeg tegen hem dat de kapper hem nu op mijn verzoek heel kort en hoog gaat opscheren. Henk jammert nu :”waarom, waarom, ik wil dit niet.”

Resoluut duwt de kapper nu de tondeuse en zijn nek en begint Henk tergend langzaam heel hoog op te scheren. Hij neemt alle tijd en stopt pas 4 cm. onder de kruin. Nu begint het al aardig op een bloempotmodel te lijken. Wanneer hij klaar is met de nek stopt hij even en pakt een spiegel. Dan laat hij Henk de achterkant zien en vraagt :”is uw nek zo kort genoeg geschoren meneer of wilt u het nog korter?” Ik zie Henk geschokt kijken, tot antwoorden is hij niet meer in staat. Dan duw ik opnieuw met 2 handen zijn hoofd naar beneden. Nu begint de kapper het totale geschoren deel van zijn nek en achterhoofd met scheerschuim in te zepen. Vervolgens scheert hij het met een mes totaal kaal, hij stopt pas onder de dikke haarrand vlak onder de kruin. En weer pakt hij de spiegel en ik dwing Henk te kijken. Tranen stromen nu over zijn wangen, ik weet dat hij enorm baalt maar ik zelf ben erg geil geworden van zijn kale achterkant. Henk vraagt aan de kapper of hij nu klaar is. “welnee meneer, ik ga nu aan uw zijkanten beginnen”, zegt de kapper. Eerst plaatst hij nu de nekrol op de stoel waarna hij deze weer achterover doet. Henk steunt nu met zijn blote achterkant op de nekrol waarbij hij nog net de overgang voelt naar de dikke hoge haarrand. Tot zijn grote schrik ziet hij nu dat er aan het plafond ook spiegels hangen. Hij wil niet, maar moet wel kijken. Dan begint de kapper zijn zijkanten te scheren,
eerst met de tondeuse en daarna met scheerschuim en mes. Zijn pony wordt nu ook heel kort en bot afgeknipt.

 ”Zo”, zegt de kapper, “nu nog even uw snor weghalen en dan mag uw vrouw de rest doen.” Henk schreeuw het nu uit :”nee niet doen, niet doen.” Maar de kapper kent de afspraak met mij en scheert nu ook zijn snor weg. Hierna betaal ik de kapper vast en die zegt :”mevrouw, u redt zich verder wel, als u klaar bent kunt u de deur gewoon achter u dichttrekken.” De kapper verlaat de salon en ik sta op Henk neer te kijken die nog steeds met de witte kapmantel om achterover ligt. Dan sla ik de mantel een klein stukje terug en maak ik zijn broek los. Meteen springt zijn keiharde pik omhoog. Ik doe mijn handen onder zijn billen en stroop zijn broek verder naar beneden. Plagend duw ik even een vinger in zijn kont en met de andere hand knijp ik flink in zijn ballen. Henk heeft het niet meer en smeekt :”o ja schat, doe het, maak me klaar.”

Abrupt stop ik nu en pak een schaar. Langzaam begin ik zijn schaamhaar weg te knippen. Daarna pak ik de tondeuse en scheer zoveel mogelijk weg. Ik zie dat het trillen en gezoen Henk nog geiler maken. Nu pak ik uit mijn tas een flinke anaaldildo en duw die in zijn kont. Ik zet hem aan op de hoogste stand. Terwijl ik hem nu insmeer met scheerschuim en hem daarna volledig kaal maak komt hij schokkend klaar.

Niet lang daarna verlaten we de kapperszaak en wat mij betreft komen we hier in de toekomst weer. Dat Henk op wraak belust is geloof ik niet, …..totdat….!

Leave a Reply

clipper-banner