Home » Language » Dutch » Twents Potje

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 2/5]

Het regent en eigenlijk had ik zin om naar huis te gaan. Zeker daar ik via een sms-je had vernomen dat mijn vrouw een verrassing voor mij heeft. Ik heb het zo vaak gelezen, dat ik het nu uit mijn hoofd weet.’ Vanavond heb je niks meer te vertellen schat en ben je helemaal van mij of je het leuk vind of niet, ik ga je leven veranderen’. Gek genoeg word ik er opgewonden van hoewel mijn vrouw nou niet de meest spannende vrouw die je bij mij zou verwachten.Ik kreeg in ieder geval bij de gedachte alleen al een erectie krijg. Wat zal ze in petto hebben?

Ik pak mijn spullen in en neem afscheid van mijn afdeling. Ik zit in  de lift naar beneden met Els van de afdeling verkoop. “Johan, wat zie je er weer goed uit. Als je geen relatie had dan wist ik het wel”. Ze geeft mij een kus op de mond en verlaat een verdieping eerder de kleine ruimte. Beneden in de hal loop ik langs Anja van de bewaking die altijd haar lippen nat maakt met haar tong als ik de haar balie passeer. Aan aandacht heb ik nog geen gebrek ondanks dat ik een al een mid-veertiger ben. Ten opzichte van mijn tijdgenoten doe ik dan ook erg mijn best er goed uit te blijven zien.

Thuis aangekomen, staat de deur op een kier en tref een briefje aan. “Lieverd, ik verwacht je direct in de bijkamer”. Nu is de bijkamer gevestigd op de eerste verdieping naast de slaapkamer. Er staat een royale bank en een flatscreen met een kleine wijnkast om maar niet op en neer naar de keuken te hoeven lopen. Bij binnenkomst zijn is pikkendonker. De zware gordijnen zijn
dichtgetrokken dus op de tast probeer ik de bank te vinden, maar stuit op iets wat ik niet ken. ‘ga zitten, en hou je mond’. Het was de stem van mijn vrouw die ik hoorde en voor ik het wist zat ik op een stoel, waarna mijn handen en voeten werden vastgebonden en mijn mond gesnoerd met een zware tape. Het licht gaat aan. Ik zie mijn vrouw gekleed in een latex jurkje en
dito laarzen met gigantische hakken. Ze heeft haar haar pikzwart geverfd en laten knippen in een superkorte bob.. Accuut is mijn broek te klein voor al dit moois. Nog nooit heb ik mijn vrouw zo geil gezien. ‘zo lieverd, dit had je niet verwacht he’. Ik kon alleen maar knikken. ‘Ik Heb beloofd je leven te veranderen en daarvoor heb ik iemand meegenomen’. In de deuropening
verschijnt een oudere man met een tas.

“hans, dit is Meneer Versteeg, al 48 jaar dorpskapper in de provincie Twente. Hij gaat jouw een mooi kapsel geven.

Menerr Versteeg rolt een oude plastic tas uit op de tafel. Naast de plantenspuit, een tondeuse, drie scharen waaronder een uitdunschaar en een kam, pakt hij eerst het nylon kapperschort wat stevig rond mijn nek wordt aangesnoerd, waarna een stuk papier van een grote rol wordt afgescheurd en mijn nek nog verder afknelt. Mijn vrouw geeft de kapper een foto. “Dus zo
moet u man geknipt worden”, sprak meneer Versteeg. Mijn vrouw knikt en zonder een woord te zeggen wordt mijn haar vauit de kruin keurig met de borstel naar beneden gekamt. Het hangt zeker een cm over mijn neus en de boord van mijn overhemd is nu helemaal onzichtbaar. ‘Goh, wat is het lang schat, maar meneer Versteeg zal er een mooie coupe van maken’. Ik probeer
mij los te wrikken, maar mijn vrouw fluisterde in mijn oor haar te vertrouwen. Nadat de plantnsuit het haargoed nat heeft gemaakt, voelde ik boven mijn oren het koud van een schaar die op weg is naar de ander zijde.

Nu is het de beurt aan mijn pony. Grote stukken vallen op het schort. ‘Nog een stukje korter hoor kapper, hoor ik mijn vrouw zeggen’. Ik heb nu een vermogen over voor een spiegel. weer vielen er weer centimeters pony op het kapperschort. De kapper legt zijn schaar neer en pakt de tondeuse met opzetstuk 3. Het gezoem is sterk hoorbaar wanneer de machine rond mijn oor
het haar wegvreet. ‘ Oh, meneer Versteeg, let u wel op de foto’. De kapper werpt een blik op de foto en zet de tondeuse tot wel 5 cm boven mijn oor door, waarna hij voorzichtig aan de achterzijde begint, maar ook die moet het ontgelden. Ik voel de tondeuse tot bijna bij mijn kruin. Mijn vrouw kijkt zielsvol gelukkig bij de hele operatie terwijl ze de fotot nauwlettend
bestudeert. De kapper haalt nu het opzetstukje van de tondeuse maait een baan boven mijn oren naar de achterzijde. ‘Perfect” roept mijn vrouw.’Nu nog wat brillcreem erin zodat het goed blijft zitten’. Meneer Versteeg kamt het haar goed strak. ‘Ik hoop dat u man tevreden is straks mevrouw’. Mijn vrouw knikte en beloont de kapper voor de bijzondere opdracht, waarna ze hem
uitlaat. Zielsgelukkig komt ze terug. ‘Zo lieverd je bent denk ik wel nieuwsgierig, maar eerst ga ik je nog even bijpassend aankleden’. Ik moet haar beloven mijzelf niet te verzetten en mag absoluut niet in de spiegel kijken. Met grote tegenzin voldoe ik aan wat ze zegt waarna ik geblindoekt word. Mijn spijkerbroek en casual hemd trekt ze uit waarna ik ander kleren aankrijg. Daarna word ik naar een een andere kamer geleid. ‘Zo zie ik je het liefst lieverd, daar je nu helemaal van mij bent’. Mijn blinddoek wordt verwijderd en nu mijn ogen weer aan het licht zijn gewend schok ik mij te pletter. Mijn haar is geknipt in een ultra kort bloempot model met een superstrakke korte pony die stijf staat van de brylcreem. Tot ver boven mijn oren is alles weggeschoren en ook aan de achterzijde is mijn hoofdhuid tot net onde mijn kruin zichtbaar. ‘Vind je het niet enig staan bij je nieuwe outfit staan liefje?’. Ze heeft mij een licht beige pantelon en jasje aangetrokken van een nylon achtige stof en een terlenka lichtgeel overhemd met bruine stropdas. Ik voel mij een echte sul. ‘Je hele kledingkast hangt er nu vol mee schatje, want je eigen kleding kan echt niet meer’. Ik loop naar mijn kast en zie dat al mijn kleding is vervangeen door iets wat ik aan heb. Voor ik het wist heeft ze haar hand om mijn zak en fluisterd in mijn
oor. ‘Vanaf nu ben je helemaal van mij en niemand anders’. Ik werd er zo geil van dat we de hele nacht hebben geneukt en vanaf de volgende dag legt mijn vrouw altijd de kleding voor mij klaar die ik aan moet trekken naar mijn werk. Wat is het toch een schat.

Leave a Reply

clipper-banner