Home » Location » Barbershop » Zelfde Model?

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 2.5/5]

Ik zit te wachten bij de kapper waar ik als jongen ook altijd heenging. Er zijn nog steeds 3 kappers, waarvan ik er één herken van vroeger. Deze kapper houdt het hoofd van zijn klant naar links geduwd, terwijl hij de rechter kant kort scheert met de tondeuse. Ik geniet van dit gezicht en het zoemende geluid en voel hoe ik een erectie krijg. De andere twee kappers zijn bezig met wat langere modellen bij een jongetje en een man van rond de twintig. Deze is klaar en de man naast mij mag in de kappersstoel plaatsnemen. Hij wordt met de tondeuse gedekt opgeknipt. De oudere kapper maakt het haar van zijn klant nat en kamt het in model met scheiding links. Het kaplaken zwaait weg, de kapper keert het kussen in de stoel en kijkt naar mij: “Meneer, komt u maar”. Aarzelend sta ik op en kijk naar de jongen naast mij. De kapper zegt: “Hij is zo aan de beurt bij mijn collega”. De andere kapper is inderdaad klaar met het jongetje.

Gespannen ga ik in de stoel zitten. Even later staat de kapper achter mij. Mijn colbert en stropdas verdwijnen onder de lichtblauwe kapmantel, die over een papiertje erg strak om mijn nek wordt vastgemaakt. De kapper pakt een kam uit het borstzakje van zijn kappersjas en kamt mijn haar achterover. “Zelfde model houden”? “Ja, alstublieft”. De kapper kamt mijn haar aan de zijkanten naar beneden en stopt zijn kam weer in het borstzakje. Hij pakt een elektrische tondeuse uit het laatje voor mij en gaat achter mij staan, pakt mijn hoofd stevig vast en duwt het wat naar voren. Ik hoor een klik en een luid gezoem. Ik voel hoe het koude metaal links vanuit mijn nek naar boven glijdt tot boven mijn linker oor. Een grote pluk grijswit haar valt via mijn schouder voor mij op het kaplaken. Het nu warme apparaat wordt een aantal malen tot hoog op mijn achterhoofd naar boven bewogen. Dit lekkere gevoel roept een erectie op en ik wil bijna zuchten van genot, maar probeer mij te beheersen. De kapper duwt mijn hoofd wat naar links en scheert de rechterkant hoog op. In de spiegel zie ik hoe grote plukken haar over de tondeuse op het kaplaken vallen. Dit wordt toch wel erg kort! “Dat ziet er niet uit”, zegt de kapper terwijl hij op mijn baard op mijn rechter wang wijst. “Even kort maken” en voor ik kan reageren scheert hij met de tondeuse de baard van mijn wang. De kapper gaat weer achter mij staan, duwt mijn hoofd ver voorover en ik voel hoe met het randje van het snijblad stevig tegen de huid gedrukt het stuk tot een paar centimeter boven mijn nek nog korter geschoren wordt. Een wat pijnlijk, maar opwindend gevoel. Mijn erectie wordt nog groter en direct komt er een lozing! Ik probeer mij te beheersen om niet diep te zuchten. De kapper kijkt mij lachend via de spiegel aan, duwt mijn hoofd wat naar rechts en scheert de linker kant en wang kaal. Hij pakt zijn kam weer en scheert over de kam de overgang naar het langere haar. Dan staat hij weer achter mij, duwt mijn hoofd weer ver voorover terwijl hij mij stevig beet houdt en scheert nogmaals, maar nu hoger, het onderste deel van mijn achterhoofd. Ik probeer niet te zuchten, maar voel dat er een lozing optreedt. De kapper legt de tondeuse terug in het laatje en pakt een schaar. Met een paar knippen worden er wat kleine plukjes van het bovenhaar geknipt. Hier gaat maar weinig vanaf, maar ik zeg niets. De kapper maakt het kaplaken los, schudt deze uit en legt hem weer om mijn nek. Hij zet een hoofdsteun op de rugleuning. “U gaat even achterover, even uw gezicht glad maken”. Ik heb hier niet om gevraagd, maar laat het gebeuren. Met de tondeuse worden mijn baard en snor afgeschoren. Ik krijg een handdoek omgelegd en wordt ingezeept. Een lekker gevoel. Nog lekkerder voelt het als de kapper vervolgens met een groot mes mijn gezicht scheert. Ook de 2e keer dat de kapper met het mes scheert is fantastisch.

Ik word rechtop gezet en moet wennen aan mijn nu kale gezicht. De kapper maakt de huid rond de haargrenzen nat en scheert vervolgens met het grote mes rond mijn oren en langs mijn nek. Hij pakt een ouderwetse zilverkleurige spuit en maakt mijn haar nat. Hij kamt mijn haar aan de linker kant naar voren en brengt een scherpe scheiding aan. Wat langer haar hangt nu over het kale deel van de linker kant. “Even bijknippen” en de kapper knipt het haar links van de scheiding flink korter. Hij kamt het haar naar voren en knipt het op het voorhoofd gekamde haar schuin af. Het haar wordt opnieuw met een scherpe scheiding gekamd. Dan pakt de kapper een pot bryllcreme en smeert een klodder in mijn haar. Ik wordt opnieuw gekamd met een scherpe scheiding links en schuin naar achter, net als vroeger.

“Alstublieft”. Het blauwe laken zwaait weg en ik sta op. Mijn spiegelbeeld ziet er heel anders uit: glad gezicht, kort haar met scheiding, keurig met rode stropdas en donkerblauw jasje. De kapper borstelt mijn jasje af. Ik moet 18 euro betalen en geef 25.

Buiten voel ik over mijn achterhoofd: kaal tot bijna boven, de onderste helft glad. Ik heb ambivalente gevoelens over dit kappersbezoek. Toch denk ik dat ik weer terugkom!

Leave a Reply

clipper-banner