Home » Language » Dutch » Liften (Part 2)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 1   Average: 5/5]

Ze keek me diep in mijn ogen en zuchtte: “Het is nu het juiste moment, jij moet het doen, jij moet mijn haar afknippen!”

Ik schrok van haar felheid, en voelde tegelijkertijd dat een enorme opwinding zich opnieuw van mij meester maakte. Ik dacht aan het moment dat ze me aansprak, alweer een halve dag geleden, toen ze nat en verkleumd om een lift vroeg; ik dacht aan de momenten dat ik stiekum probeerde naar haar te kijken terwijl ze naast me zat, en ik voelde hoe haar lange haar opdroogde. Ik dacht weer aan de sensatie die ik voelde toen ze me vroeg naar haar lange haar, en wat ik daarvan vond. Hoe ik antwoordde dat ik kort ook leuk vond, en hoe ik merkte dat ze die opmerking waardeerde. Ik herinnerde me weer flarden van gesprekken die we voerden op onze lange weg naar Italië, en hoe we merkten dat we elkaar lagen, en plezier hadden onderweg. En nu keek ze me aan, verwilderd, haar halfnatte haar in slingers voor haar ogen, met een blik waar vuur en passie in lag, maar ook verwachting…., die ik in moest lossen.

“Gitte”, zei ik, terwijl ik haar haar voor haar ogen wegveegde…, “Gitte, wil je dat ik het nu afknip?”

“Ja!” zei ze gedecideerd, “Ik heb kam en schaar bij me, maak het weer nat!” Ze haalde kam en schaar uit haar rugzak en gaf die aan me. Ze liep naar de wasbak en maakte haar haar weer helemaal nat. Vervolgens pakte ze een stoel, zette die voor me neer en ging er achterstevoren op zitten.

Ik pakte de kam en begon haar haar uit te kammen. En terwijl de druppels over haar rug naar beneden bungelden, merkte ik dat haar haar wel tot over de helft van haar rug kwam. Het voelde zacht en satijnen aan, en de donkerbruine kleur stak prachtig af bij haar blanke huid.

“Ok Gitte, ik ben zover, hoe kort wil je gaan” vroeg ik haar met hoorbare opwinding in mijn stem. Gitte draaide zich om en keek me aan. “Knip nu maar een mooie stijlvolle bob, ik laat het aan jou over hoe precies!” Ik was verrukt over haar wens en bond haar lange natte haar in een lange staart samen.

Ik bond de staart strak vast in haar nek, en pakte de schaar. Langzaam trok ik haar hoofd aan haar staart naar achter, en begon te knippen. Met vier halen knipte ik de staart af en hield die triomfantelijk in mijn handen. Gitte gilde het uit van schrik, toen ze haar lange zwarte natte staart in haar handen gedrukt voelde. Ze keek me aan, opgewonden en woest. Ze zei niets maar gebaarde me om door te gaan.

Ik kamde haar haar uit, en begon haar haar van achter op 1 lengte te knippen, strak op haar haargrens. Vervolgens werkte ik me via de zijkanten naar voren, waarbij het haar aan de zijkanten steeds iets langer werd, zodat de bob voor langer werd dan achter. Haar oren liet ik net bedekt, en toen ik voor haar kwam knipte ik haar pony op kaaklengte. Ik moest toen beslissen of ik haar pony wel of niet ging afknippen. Maar daar kwam ik niet aan toe. Ik merkte dat Gitte enorm genoot van de knipbeurt, en steeds ontspannener ging zitten. Ik vroeg haar om zich om te draaien. Ze bewoog zich over haar stoel,
ging normaal op de stoel zitten en spreidde haar benen. Omdat ze nog steeds naakt was zag ik haar mooie kale kutje prachtig voor me liggen, haar oppriemende borsten gaven blijk van haar opwinding, en haar nog natte pony haar viel lang in haar gezicht.

“Kus me”, zuchtte ze, terwijl ze haar pony naar achter duwde, “Kus me opnieuw…!” ” Ik kon de verleiding niet weerstaan en we begonnen weer heftig te kussen. Het duurde niet lang voordat we weer verstrengeld in bed lagen, en van elkaar enoten.

Die avond föhnde ik Gittes bobkapsel tot een prachtihe stijlvolle coupe en nam ik haar mee uit eten. Ik beloofde haar dat ik haar de volgende dag naar Milaan zou brengen, en dat ik na mijn beursbezoek met haar een bezoek aan de stad zou brengen.

Wordt vervolgd

Leave a Reply

clipper-banner