Home » Language » Dutch » Liften (Part 3)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 0   Average: 0/5]

De volgende morgen word ik wakker naast mij prachtige reisgenote. Ze slaapt nog en ik zie hoe haar mooie haar langs haar hoofd op het kussen valt. Gisteren heb ik het van middellang tot een strakke boblijn geknipt, voor wat langer dan achter. Vandaag moet ik naar de beurs, en ik bedenk me hoe ik ons samenzijn nog enigszins kan rekken. Ze is dan wel op weg naar Griekenland, maar misschien wil ze wel enkele dagen in Milaan blijven…

Als ze ontwaakt grijpt ze instinctief naar haar lange haar, maar ze tast mis. Ik kijk haar aan. Onze blikken ontmoeten elkaar. Ze ziet er prachtig uit, met haar donkerbruine ogen, en haar bruine haar dat ze voor haar gezicht wegveegt. “Hoe laat moet je op de beurs zijn?”vraagt ze. ik antwoord dat ik me moet haasten en vraag haar of ze verder gaat liften. “Misschien”, antwoordt ze. Dan vraag ik haar of ze vanavond met me mee wil Milaan in. Ze knikt bevestigend en we spreken af dat ze in het hotel blijft tot ik terug ben.

Als ik tegen 4 uur terugrijd richting hotel maakt zich opnieuw een gevoel van onbeschrijflijke opwinding van mij meester. Wat gaat er vanavond gebeuren, vraag ik mij af.

Op mijn kamer aangekomen ligt ze op bed en leest. We begroeten elkaar met een lange diepe tongzoen. ik streel haar door haar haar, en voel dat ze net als ik opgewonden is. We praten over de dag die voorbijgegaan is, ik vertel over het beursbezoek, zij over het boek dat ze leest. Tegen vijven rijden we richting Milaan centrum. In de auto brengt ze het gesprek op gisteren, en op haar afgeknipte haar. “Mis je je lange haar erg?” vraag ik. “Nee, “zegt ze, “ik dacht eerst dat ik het zou missen, maar het voelt bevrijdend en erg lekker. Misschien wil ik zelfs wel korter. In Griekenland is het zo heet…”

Ik kijk haar aan, opgewonden en met moeite mijn zelfbeheersing bewarend. “Heb ik het dan niet kort genoeg geknipt?” vraag ik. “Ik had je nek wel willen opscheren, maar ik had geen tondeuse” zeg ik in een flits. Ze kijkt me dan fel aan, en zegt: “Ja, dat klopt, dat is jammer. Misschien kunnen we er een kopen”. Dan begint ze voor zich uit te staren, het lijkt alsof ze diep in gedachten verzonken is.

Een kwartier later lopen we door het centrum van Milaan. We vergapen ons aan de prachtige designer winkels, de mooie kleding en de stijlvolheid van ItaliĆ«. Plotseling lopen we langs een kleine salon, waar we een kapster zien met een prachtige zwarte opgeknipte boblijn. We blijven allebei staan, en kijken elkaar aan……. “Zal ik..?” vraagt ze, en terwijl ze dat zegt duw ik haar al lichtjes naar binnen.

Gelukkig zijn er geen klanten en kan Gitte gelijk geholpen worden. Ze neemt plaats, en de elegante kapster begint het haar van Gitte te bekijken. Helaas spreekt ze geen Duits of Engels, zodat Gitte en ik met handen en voeten duidelijk proberen te maken wat we willen. Gitte neemt het initiatief, wijst met haar hand halverwege haar achterhoofd, en dan strak naar beneden. Ze wijst ook op haar voorhoofd, gebarend dat ze een pony wil. Verder zegt ze “Come tui, con il macchina” bedoelend op de tondeuse. De Italiaanse vrouw knikt bevestigend en pakt resoluut een tondeuse van de kaptafel.

Ze gaat achter Gitte staan en zet een kammetje op de tondeuse, buigt het hoofd van Gitte naar voor en begint haar nek uit te scheren. Haal voor haal wordt haar nek geschoren, tot halverwege oorlengte. Dan kamt ze alle haren over de opgeschoren nek heen, en begint ze het haar op de lengte halverwege de oren af te knippen. Stap voor stap wordt de korte boblijn zichtbaar, met daaronder de superkort opgeschoren nekharen. Als ze de zijlijnen op lengte heeft geknipt, schuin naar voor aflopend, komt ze voor Gitte zitten. Ik heb heel even oogcontact en zie dat Gitte intens geniet van haar knipbeurt. De
kapster pakt het nog superlange ponyhaar en vraagt iets in het Italiaans. We verstaan het niet goed en Gitte zegt “Si!”. De vrouw pakt de schaar en knipt de pony van Gitte tot halverwege haar voorhoofd bot af. ls ze uitgeknipt is val ik stil van verbazing en opwinding. Gitte ziet er prachtig uit!

De kapster werkt het verder snel af en ik moet afrekenen. De nieuwe coupe kost me een vermogen, maar ik betaal zonder blikken of blozen. Als we naar buiten lopen kijk ik Gitte in haar ogen, we beginnen hartstochtelijk te zoenen. Ik voel haar opgeschoren nekje, het voelt zo geil aan. Gitte is dolgelukkig en we kunnen niet wachten om snel terug te rijden naar ons hotel.

Daar aangekomen werpen we ons op bed. Ze fluistert me in mijn oor dat ze me belonen zal voor haar geweldige nieuwe kapsel…Ik wend haar hoofd opzij en begin in haar lekkere gestoppelde nekje te kussen, pak met mijn handen haar
borsten en voel hoe mijn gezwollen lid zich tegen haar lichaam drukt. “Tevreden met je nieuwe kapsel Gitte?” vraag ik haar ondeugend. Ze knikt en zucht van genot als ze zich omdraait en zich neerbuigt om me en geweldige pijpbeurt te geven. Een uur later liggen we samen op bed na te genieten van een geweldige vrijpartij.

Helaas moet ik de volgende dag terug naar Nederland. We spreken af dat we elkaar bezoeken als Gitte terug is uit Griekenland, over twee maanden….

einde LIFTEN

Leave a Reply

clipper-banner