Home » Language » Dutch » Stekels

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 3.3/5]

Moeder wordt volwassen

Nadat ze bevallen was van haar eerste kind, liet Sandra haar haren groeien. Van een kort geknipt koppie ging ze naar een truttig kapsel met haar tot over haar oren, wat langer in de nek en een pony tot de wenkbrauwen. Meestal laten vrouwen het dan juist korter knippen. Het leek wel of zij terug ging tot haar puberteit toen ze nog lang haar had.

Daar moest een einde aan komen. Daarom nam ik haar mee naar de kapper. Ze ging zitten en kreeg de cape om haar prachtige slanke lichaam met dikke borsten. Die dag had ze een luchtig kort zomerjurkje aan. Het was niet warm, dus je kon haar opgezwollen dikke tepels zien. De kapster die een korte keiharde gel-stekelkop had, vroeg hoe ze het wilde hebben.

Ze wil het net als jij, riep ik. En daar gingen die lokken. De tondeuse schoor het haar weg tot boven de oren en tot aan de haarlijn in de nek. Boven werd alles op vingerdikte van de kapster afgeknipt. Wat een massa haar lag daar op de cape. Fantastisch. Haar tepels werden al maar dikker door de opwinding. Na afloop deed de kapster een dikke klodder gel in haar korte stekels. Met een frisse stekelkop ging ze met me mee naar buiten. Thuis gekomen gaf ik haar voor het eerst een beurt in haar prachtige kontje. In de spiegel voor ons bed kon ik zien dat dit haar wat pijn deed, maar de traan in haar ooghoek verraadde dat ze besefte dat ze nu volwassen aan het worden was. Na afloop likte ze mijn pik en ik streek haar over de harde stekels. Na deze les werd nu tijd dat ze weer en dikke buik ging krijgen.

Leave a Reply

clipper-banner