Home » Language » Dutch » Stappenplan

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 1/5]

Toen ik haar leerde kennen was ze 19 jaar, ze had een slank figuur en mooi zeer dik sluik donker bruin haar. De lengte van haar haar viel tot halverwege haar rug, het was in een lengte recht en bot afgeknipt. Het haar zag er gezond en glanzend uit. Ze had een middenscheiding en haar haar hing als twee gordijntjes langs haar voorhoofd.

We konden het goed met elkaar vinden en we woonden al snel samen. Ze had nog geen kapper in de stad waar ik woonde. Ik vertelde haar daar wel een oplossing voor te hebben, ze kon wel met mij mee naar de herenkapper, die knipten ook dames. Ze vond het idee om door een herenkapper geknipt te worden volgens mij wel wat eng, maar ze schoof het idee voorlopig voor zich uit. Ik vond het een groot voordeel als ze met mij zou gaan , omdat ik er dan van kon genieten als zij werd gekortwiekt.
Ik ben een grote fan van vrouwen met lekkere botte korte volle pony’s. Ook vind ik haar dat op kaaklengte mooi stomp is afgeknipt schitterend en erg opwindend staan. Haar kapsel voldeed dus niet erg aan mijn ideale haarmodel. Ik besloot te proberen haar in stappen rijp te maken voor mijn favoriete kapsel. Alleen met een stappenplan zou mij dit kunnen lukken, want ze was namelijk erg aan haar dikke lange zachte haar gehecht en had het nog nooit kort gehad.

Op een avond stelde ik haar schijnbaar achteloos voor dat ik morgen naar de kapper wilde en dat het voor haar ook wel eens tijd werd dat de schaar er in ging. Ze wilde het wel wat laten bijpunten. Ik stelde haar toen heel brutaal voor om gelijk maar een pony te laten knippen, omdat haar dat volgens mij erg goed zou staan. Ze zei meteen ” dat weet ik nog zo net niet , daar moet ik eerst eens flink over nadenken of ik wel een pony wil”.

De volgende dag gingen we naar mijn herenkapper, hij had zijn salon in een gewoon woonhuis op de begane grond, hij woonde met zijn vrouw op de bovenverdieping. Het was zo’n ouderwetse eenmans zaak speciaal gericht op zijn woonwijk. Kort voor we uitstapten uit de auto zei ik haar nog: “denk je aan je pony”. Zij zei mij dat ze er nog niet uit was of ze dit wel wilde.
Ik ging als eerste in de stoel zitten en de tondeuse zoemde er lustig op los, na een kwartier was ik klaar en zei toen ” mijn vriendin wil ook nog geknipt worden”. Ze nam plaats in de ouderwetse kappersstoel en kreeg een cape om. “Hoe wilt u het geknipt hebben?”, hoorde ik toen en ik hield mijn adem in. Ze antwoordde “knipt u maar een centimeter van de lengte af en ik wil dat U bij mij een pony knipt”.

Opwinding maakte zich direct van mij meester, ik keek in de spiegel en zag dat haar haar over haar voorhoofd werd gekamd. Haar ogen waren nu volledig aan het zicht onttrokken, een gordijn van dik donker bruin haar ontnam haar volledig het zicht. Ik hoorde haar gespannen ademhaling.

De kapper zette de schaar nu aan de zijkant van haar voorhoofd in haar haar en kneep de twee schaardelen stevig naar elkaar toe, nu was er geen weg meer terug. De schaar knarste en het dikke afgeknipte haar gleed, als een kind op een glijbaan,in volle vaart via de cape naar haar schoot. Als snel volgde de volgende knip en er ontstond nu een flinke opening in haar dikke haargordijn, ze moest nu zelf zo langzamerhand weer zicht in de spiegel gaan krijgen. Mijn kapper genoot er volgens mij ook wel van, hij knipte in rap tempo onophoudelijk door het dikke haar van mijn vriendin heen, de schaar zocht zijn weg net boven haar wenkbrauwen.

Er begon al een heerlijke volle botte pony te ontstaan. Net toen mijn kapper de eerste helft van haar nieuwe pony had geknipt, zag ik dat mijn vriendin mij via de spiegel een knipoog gaf, die ik met een spontane knipoog en natuurlijk een brede glimlach beantwoordde.

De kapper had duidelijk moeite om door het erg dikke haar heen te komen, toch had hij er niet voor gekozen om de pony in lagen te knippen. Nogmaals een hap uit haar gordijn van dik haar en haar fraaie botte pony was een feit. De laatste lange lok gleed nu naar beneden in haar schoot, waar zich inmiddels een flinke hoeveelheid dik glanzend haar had verzameld. Haar schoot lag nu vol met een berg versafgeknipte haarlokken, het was een verrukkelijk gezicht.
De kapper kamde nu haar lange dikke haar van achter eerst flink uit en knipte er vervolgens overal een centimeter af, de kapper zijn werk zat er nu op.

Mijn vriendin werd bevrijd van haar cape en stapte nu op mij af, “je ziet er geweldig uit” zei ik meteen. Ze glimlachte.
In de auto zei ze “had je gedacht dat ik het zou doen?”. “Ik had er wel heel er g op gehoopt” zei ik heel diplomatiek. Ik dacht reeds aan de volgende stap van mijn stappenplan, waarvan zij uiteraard totaal geen weet had.
De weken die volgde vertelde ik haar telkens hoe geweldig haar pony stond en twee weken voor we weer naar de kapper gingen begon ik haar te zeggen, dat ik het schitterend zou vinden als ze haar haarlengte liet afknippen tot schouderlengte. Ze vond het geen goed idee, maar ik dacht blijven herhalen en wie weet.

Eindelijk was het zover we gingen weer naar de kapper. In de auto op weg naar de kapper vertelde ik haar dat ik het geweldig zou vinden als vandaag de schaar flink in haar haarlengte ging. “Als je het doet ,laat de kapper dan een elastiekje aanbrengen op schouderlengte en laat het dan net boven het elastiekje afknippen, dan kan ik nog wat langer plezier hebben van die fraaie dikke paardenstaart van je. Volgens mij kan ik je met zo’n botte paardenstaart heerlijk strelen, voegde ik er nog aan toe”. Ze zei niets, ik zag de onzekerheid in haar ogen. Was dit nog een stap te ver?

We gingen naar binnen, ik werd als eerste stevig aangepakt met de tondeuse, ze vond het mij wel goed staan zo’n kort koppie. Hierna nam mijn vriendin plaats in de stoel en ik wachtte gespannen af welke opdracht ze de kapper zou geven. “Knip mijn pony maar weer bij” zei ze tegen de kapper en toen vroeg ze mij plots “zou een kortere pony tot halverwege mijn voorhoofd mij staan?”. Stomverbaasd maar zeer spontaan riep Ik “ja, dat zal je vast geweldig staan, het past prima bij de vorm van je gezicht”. “Doe dat dan maar en ik wil dat u mijn haarlengte ook een stuk korter knipt, knipt u het maar tot schouderlengte. Wilt U mijn haar dan eerst in een paardenstaart bundelen met een elastiekje, want ik wil mijn paardenstaart graag meenemen “. “geen probleem” zei de kapper.

Eerst kamde de kapper mijn vriendin haar pony, die inmiddels ruim over haar wenkbrauwen hing. In plaats van nu een schaar te pakken, pakte de kapper zijn tondeuse, mijn vriendin keek nu verschrikt. De kapper zag het en zei “Het komt allemaal goed, U heeft zulk dik haar, daar zet ik gewoon de tondeuse in , die weet er veel beter raad mee dan mijn schaar, die komt maar moeizaam door zo’n dikke volle pony heen”. Voor ze het zich realiseerde werd de zoemende tondeuse precies in het midden van haar pony gezet en ongeveer halverwege haar voorhoofd zocht die gulzig vretende tondeuse zich een weg door het super dikke haar. Het haar werd met veel gegrom door de haarsnijmachine verslonden en hele happen dik haar gleden als een waterval naar beneden.

Het was een pracht gezicht en er was bij mij een lichaamsdeel die zich onmiddellijk in toenemende omvang meldde, dat hij er ook zeer van genoot. Ik hoopte dat het niet al te zeer zichtbaar was of opviel, gelukkig waren we de enige in de kapperszaak.

Er was nu een flinke vierkante hap uit haar pony verdwenen. De tondeuse werd er opnieuw ingezet en weer verdween een bulk dik haar via de cape naar haar schoot en weer kwam er een stuk ontbloot voorhoofd vrij. Er was inmiddels toch al voor bijna tweederde een lekkere korte botte pony ontstaan. Wederom zocht de tondeuse zijn weg op een andere plaats in haar nog lange pony en weer werd er een forse hap uit haar haar genomen. De heerlijk korte pony begon nu toch al flink zijn contouren te krijgen. Nu aan beide zijkanten nog een keer met een kleinere minder brede tondeuse het haar afscheren en dan was haar geile korte pony een feit. De kleine tondeuse hapte er ook zonder problemen twee keer een flinke hap ha
ar uit en een fraaie super korte dikke botte pony was nu het eindresultaat. Geweldig dacht ik, zo kort moet hij in de toekomst zeker blijven.
Nu was haar haarlengte aan de beurt, haar haar werd gekamd en met een stevig elastiekje bij elkaar gebonden op schouderlengte. De kapper pakte wederom zijn schaar niet, maar nam de tondeuse ter hand en klikte deze aan. De tondeuse begon nu met een krachtig gezoem door het haar heen te vreten en deed dat net boven het elastiekje. Aan het gegrom hoorde je wel dat de tondeuse er flink aan moest trekken om door het dikke haar heen te komen. De kapper zette de tondeuse telkens in het haar, haalde hem er weer uit en zette de tanden van de tondeuse telkens weer opnieuw in de dikke paardenstaart. Langzaam maar zeker zag je het haar boven het elastiekje vrijkomen en zich weer een weg zoeken rondom het hoofd van mijn vriendin. Uiteindelijk kwam al het haar vrij vanuit het elastiekje en hing mooi op schouderlengte rondom het hoofd van mijn vriendin. Een pracht gezicht! De kapper liet de dikke paardenstaart zien aan mijn vriendin en deed hem daarna in een doorzichtige plastic zak.

Ik rekende af en we gingen weer naar de auto. “Ben je tevreden met het eindresultaat?” vroeg ze mij. “schat, geweldig ik vind je zo super geil”. ‘s avonds in bed pakte ik de plastic zak met de dikke paardenstaart van het nachtkastje en haalde die uit de zak. Met een vlijmscherpe kappersschaar knipte ik een halve centimeter van de super dikke paardenstaart af, zodat de onderkant van de paardenstaart nu heerlijk bot aanvoelde. De paardenstaart voelde nu vanonder aan als een nieuwe stugge schilderskwast . Ook het haar boven het elastiekje knipte ik mooi gelijkmatig bot af, dat ging door de dikte niet echt eenvoudig , maar het was wel nodig want de tondeuse had een hakkelig resultaat achtergelaten. Ik streelde nu haar hele lichaam met die dikke botte paardenstaart en mijn vriendin en ik genoten met volle teugen, het was een heerlijk erotische belevenis en het werd tevens een nieuw ritueel in onze relatie.

In de weken die volgde liet ik haar veelvuldig blijken haar zeer dankbaar te zijn, dat zij zich zo’n geweldig kort kapsel had laten knippen.

Ongeveer een dag of tien voor we weer naar de kapper gingen, begon ik weer te zeuren dat ik zeer tevreden was met die super korte geile pony van haar, maar dat van de lengte nog wel wat af mocht wat mij betreft, ik vertelde haar echt helemaal tevreden te zijn als ze haar haar tot kaaklengte zou laten afknippen. Ze zei “maar welke stap verlang jij daarna nog van mij, je wil dat ik al maar korter ga”. Ik antwoordde “je hebt gelijk op haargebied ben ik veel eisend, je heerlijke botte pony tot halverwege je voorhoofd vind ik kort genoeg, maar je haarlengte afknippen tot kaaklengte lijkt mij een fantastisch slot en dan zal ik verder ook niet meer zeuren als je het voortaan elke zes weken in dit bobmodel laat knippen”. Zij zei “ben je dan echt helemaal tevreden?” “Dan ben ik echt volmaakt gelukkig”. Na een korte overdenking antwoordde zei ” ok√© ik doe het, het staat mij eigenlijk wel goed zo’n kort bobkapsel. Ik heb inmiddels al veel complimenten gehad en als ik mijn bed uit rol is mijn haar ook snel in model te brengen, dat bespaart mij weer tijd en jij bent er ook nog zielsgelukkig mee”.

Ik kon haast niet wachten op ons volgende bezoek aan de kapper, eindelijk was het dan zover de laatste stap uit mijn stappenplan. Mijn vriendin kreeg nu een klassiek bobkapsel met een korte pony halverwege haar voorhoofd en haar haar op kaaklengte.

Mijn vriendin ging vandaag, zonder aarzelen, als eerste in de ouderwetse kappersstoel. “knipt U mijn pony maar weer tot halverwege mijn voorhoofd en mijn haarlengte wil ik graag op kaaklengte geknipt hebben”. “dan doen we, U houdt van verandering” zei de kapper en hij ging aan de slag. De schaar zocht al rap een weg door de dikke volle pony die inmiddels alweer aardig richting haar wenkbrauwen was gegroeid en in een paar minuten was haar volle dikke pony weer voor de helft in lengte gehalveerd. Ze had zo weer een aardig onbloot voorhoofd, het zag er weer lekker fris uit.

Toen pakte de kapper zijn tondeuse, klikte hem aan en zonder het haar nat te maken groef de heftig grommende tondeuse als een graafmachine door het dikke haar heen. Als sneeuw zag ik de dikke plukken versgeschoren haar van onder de tondeuse naar beneden dwarrelen. Het leek een onophoudelijke stroom van neervallend haar, want uiteraard moest de kapper een heel tondeuse rondje langs mijn vriendin haar hoofd maken. De tondeuse vrat zichzelf telkens weer door het dikke haar heen en na elke hap uit het schouderlange haar bleef er weer een fraai stomp haargordijn achter op kaaklengte. Toen alles op kaaklengte was geschoren, bewoog mijn vriendin haar hoofd even snel heen en weer en haar haar leek wel langs haar hoofd te dansen. Ik had nu de vrouw en het kapsel van mijn dromen.

“s avonds tijdens het vrijen pakte ik haar dikke korte pony tussen mijn vingers en het voelde heerlijk bot aan, ook haar haar op kaaklengte voelde heerlijk stomp en kort aan, het was een lust om dit te voelen.

Leave a Reply

clipper-banner