Home » Location » Barbershop » Vreselijk!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 1.3/5]

Het is vrijdagavond rond de klok van achten. We hebben samen gewinkeld Johan en ik en zijn nu op weg naar huis. We komen langs een ouderwetse herenkapper en omdat Johan een afspraak heeft gemaakt om zijn haar te laten knippen gaan we er naar binnen. We moeten nog even wachten want de kapper is nog met een andere klant bezig.

Langs de muur staan 4 stoelen en we nemen plaats. Ik voel me zenuwachtig worden want ik zie dat de man in de stoel een heel kort ouderwets kapsel krijgt, er wordt zelfs brilcreme in gesmeerd. Brrrrrrrrrrr, het is geen gezicht.

Dan is Johan aan de beurt. De kapper vraagt: ‘wat mag ik voor u doen meneer’? Tot mijn verbijstering zegt hij: ‘knipt u het maar flink kort kapper en graag de nek tot vlak onder de kruin totaal kaal, ook de zijkanten graag hoog opknippen en daaronder graag met scheerschuim en het mes totaal kaal.’

Verward kijk ik wat er gebeurt, het ziet er vreselijk uit maar het gekke is dat ik me erg geil voel worden. Ondertussen komen nog 3 mannen binnen dus Johan wordt voor een voltallig publiek gekortwiekt.

Dan is hij klaar en zegt de kapper:’komt u maar mevrouw, het is uw beurt’. Ik begin te stotteren dat ik geen afspraak heb maar terwijl Johan me al met zachte hand richting de stoel duwt hoor ik hem zeggen: ‘’Kapper, de metamorfose is een verrassing voor mijn vrouw”, en meteen duwt hij me in de stoel. Onmiddellijk klikt Johan me met handboeien vast aan de stoel. In mijn oor fluistert hij: “schat, geef je maar over want de kapper weet dat je niet durft maar ik heb met hem afgesproken dat ik hem desnoods help als je dwars bent”.

Met een rood hoofd zit ik nu in de stoel en ik zie de mannen naar me kijken. Dan komt de kapper achter me staan, slaat een kapmantel om me heen en doet me een strak nekkraagje om. Hierop pompt hij de stoel op de hoogste stand zodat ik een eind boven de grond zweef. Nu begint hij mijn lange haar met een plantenspuit nat te maken en te kammen. Dan hoor ik hem aan Johan vragen:”hoe wilt u dat uw vrouw geknipt wordt meneer’? Dan hoor ik hem het vreselijke zeggen: “knipt u haar met hetzelfde als mij kapper, dus een heel kort hoog opgeknipte jongenskop en daaronder volledig kaal.”

Dan gebeurt het, voor het oog van de 3 mannen en Johan begint de kapper me eerst heel hoog en kort te knippen met de schaar. Tergend langzaam knipt hij het korter en korter. Dan scheert hij me met de tondeuse zo kort mogelijk en tenslotte maakt hij me met schuim en mes vrijwel overal kaal. Wat er nog bovenop staat smeert hij in met veel vet. In de spiegel zie ik nu een man zitten, want er is niks vrouwelijks meer aan hoe ik eruit zie. Ik durf niemand meer aan te kijken.

Die avond thuis neemt Johan me meerdere keren. Ook neukt hij me van achteren terwijl hij mijn kale nek likt. En onze orgasmen? Ze zijn heftiger dan ooit tevoren.

Leave a Reply

clipper-banner