Home » Language » Dutch » VERLEGEN

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 7   Average: 2.6/5]

We kennen elkaar pas 3 weken, eerst alleen maar van chatten en mailen. Gisteren, donderdag hebben we koffie gedronken in een restaurant en heb ik je alles verteld over mijn haar fetish en je hebt al m’n verhalen gelezen. Sinds gisteren heb je ook mijn mobiele nummer en we hebben afgesproken dat we elkaar morgen, zaterdag weer zien. Maar nu stuurde je net een sms-je waarin je plagend schrijft: “ik denk dat een superkort jongenskopje je best wel staat”. Meteen begin ik te shaken, je kent mijn ambivalente gevoelens. De angst die me tegelijk bloedgeil maakt.

Piep……….weer een sms-je met de boodschap: “als ik je ga kortknippen gaat dat lekker lang duren”. O jemig ik haat je hierom, je maakt me knettergek en dat weet je.

En dan is het zaterdag en ik sms je:”sorry ik kom niet, ik durf niet”. Jij smst terug:”stel je niet aan, waar ben je bang voor?” Ik weer:”dat weet je wel”. Dan bel je en je zegt:”schat je weet dat het klikt tussen ons, ik ga je niet smeken maar kom nu maar gewoon om 3 uur zoals we hebben afgesproken.” Na wat heen en weer gepraat zeg ik toe.

Nu is het 3 uur en ik bel aan. Met een grote zwaai gaat de deur open en dan sta ik binnen. Twee armen om me heen en een warme adem in mijn oor en je zegt:”lieverd ontspan je nu maar, alles komt goed”.

Nadat we koffie hebben gedronken zeg je:”ik heb een verrassing voor je, wacht even”. Dan geef je me een pakje. Dit vind ik leuk en nieuwsgierig maak ik het open. Dan zie ik dat je mijn lieveling DVD gekocht hebt. Het is een DVD die je bij de Duitse hairmodels site hebt gekocht. De film laat zien hoe een vrouw met heel lang haar onder dwang van haar man een hele hoge kale nek wordt geschoren. Al zo lang wilde ik de film kopen maar ik kon niet betalen op de manier die de site aangaf. Ik bedank je met tranen in de ogen.

Dan schenk je 2 drankjes voor ons in en gaat naast me op de bank zitten en zet de DVD aan. Samen kijken we naar de film, af en toe ril ik vaan geilheid, mijn kut kletsnat. Zo nu en dan plaag je zacht mijn tepels. Als de film is afgelopen zeg je:”zo schat, vanaf nu ben ik de kapper, wilt u me volgen naar boven mevrouw?”

Met dwingende ogen kijk je me aan en als ik tegensputter pak je me vast. Nu doe je een collar om mijn nek en zo trek je me mee de trap op.

Je opent een deur……………………en dan zie ik een ouderwetse herenkappersstoel staan. Je hebt een soort van kapsalon nagebootst. Je duwt me in de stoel en zet mijn polsen en enkels vast.

En ja hoor, een witte kapmantel sla je om me heen en ook krijg ik een strak nekboordje om. Dan begint je spel:

“wat mag ik voor u doen mevrouw?” Dit is het ergste, jij die achter me staat en ik die zo verlegen ben dat ik niet in de spiegel durf te kijken. Je pakt mijn hoofd stevig beet en dwingt me te kijken.

“Wel mevrouw”, zeg je, “als u het niet weet, dan weet ik het wel, ik zal beginnen met uw haren te wassen en dan ga ik u eerst maar eens lekker tot boven uw oren opknippen”. Even later lig ik met mijn hoofd achterover in een wasbak. Als je m’n haren nat hebt gemaakt glijden je handen even over mijn borsten, je teast mijn tepels en ik kreun van geil, geil en nog eens geil. Ik hoor je zeggen:”wilt u dat ik u heel hoog opknip mevrouw?” Ik gil nee, nee. Dan knijp je hard in mijn tepels en zegt:”zeg me na: kapper ik wil graag dat u me superkort maakt”. Je stem wordt gebiedender, ik lig te hijgen, zo geil was ik nooit eerder. Maar je eist dat ik het zeg, je plaatst 2 tepelklemmen, schroeft ze langzaam aan en zegt:”ik stop pas als u me smeekt u te kortwieken mevrouw”.

Even later hoor ik mezelf met een zacht klein stemmetje zeggen:”kapper, ik wil graag dat u me heel kort maakt”.

Dan, veel te snel, kom ik dodelijk verlegen schokkend klaar. Tegen de tijd dat ik zie hoe ik kort gemaakt wordt door jou, tergend tergend langzaam, tegen die tijd volgen de orgasmen bij mij zich op.

Na afloop zeg je:’zo mevrouw, nu ga ik u van achteren nemen’. Wat je deze zaterdag allemaal met me doet, je maakt me keer op keer knettergek. Maar verlegen……………..dat zal nooit helemaal overgaan. Wie weet wat we nog gaan beleven, ik neem me voor jou ook eens flink onder handen te nemen!

Leave a Reply

clipper-banner