Home » Location » Barbershop » Van Jong Naar Oud

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 1.6/5]

Op een gegeven moment voelde Janneke dat ze ouder aan het worden was. Ze was nu 22, maar voelde zich eigenlijk al wel 45. Ze wilde zich graag ouder gaan kleden en gedragen. Haar vriend was daar echter nog niet aan toe. Hij had veel lol aan deze knappe, frisse meid. Bij het uitgaan genoot hij van de bewonderende blikken die anderen op zijn vriendin wierpen.

Ze had een meisjesachtig kapsel. Mooi steil bruin haar tot halverwege haar rug. Strak afgeknipt op 1 lengte. Als ik me wil settelen, moet ik wat aan mijn image doen dacht ze. Ze maakte daarom een afspraak bij de kapper.

De salon was er een waar normaal alleen dames van in de zeventig kwamen. Een tengere vrouw met een kort grijs permanent was de eigenaresse en de enige kapster. Ze liep er enigszins onwennig binnen. Dat moest niet lang duren dacht ze, want ze wilde er vaste klant worden. Hoi zei ze tegen de kapster; ik wil graag gekipt worden. Prima, meisje ga maar zitten in de stoel. In de stoel zat een prachtige meid met een korte zwarte rok en een rood topje. Ze had geen slipje aan want ze wilde dit moment intens beleven. Haar schaamhaar had ze al laten groeien tot een dikke zwarte vacht.

Hoe wil je het hebben? Nou graag hetzelfde als u. Weet je dat wel zeker zei de kapster; je bent nog zo jong! Ja, zei ze; ik ben er aan toe. De kapster lachte en zei oké daar gaan we. Een witte kapmantel werd om haar slanke lichaam geworpen en het knoopje ging op de strakste stand dicht. Toen wurmde de kapster er nog een wit crêpe papier onder en vouwde het om.

Vervolgens maakte ze de lange bruine lokken nat met een plantenspuit. Daarna kamde ze de lange bruine lokken in een scheiding. Ze pakte een ijzeren schaar en knipte de haren simpelweg af tot net onder haar oren. De nek wat gedekt en een pony tot op de wenkbrauwen. Een basiskapsel dat ook voor een man had gekund.  De transformatie tot oudere vrouw was begonnen. Janneke kreeg een natte spleet van dit nietsontziende knipwerk. Haar vingers kroelden door de zwarte vacht en vonden een natte grot. Langzaam liet ze haar vingers daar in verdwijnen terwijl de kapster de kar met krulspelden ophaalde. Zachtjes beroerde ze haar clit en de kapster pakte een lok en draaide er een krulspeld in. Zo ging het door totdat ze volledig onder de krulspelden zat. Ze genoot er van. Krulspeld naald, krulspeld naald, krulspeld naald. Het voelde wel wat strak allemaal. De kapster liet het geheel een half uur zitten en gaf Janeke een oude Margriet om te lezen. Wen er maar vast aan meisje zei ze. Daarna kwam de droogkap. Een wonderlijke ervaring voor onze jonge heldin. Ze zag zichzelf met de droogkap in de spiegel en kwam spontaan klaar. Dit is wat ik de komende jaren in de spiegel van de kapper zal zien, dacht ze! Toen de droogbeurt klaar was, haalde de kapster de rollers uit haar inmiddels droge en korte haar. Ze wist niet wat ze zag. Een jonge meid met een oude wijven kapsel. De kapster kamde het permanentje goed op en deed er een flinke walm haarlak in. Daarna rukte ze simpelweg de kapmantel af. Bruine haren van een halve meter lengte lagen al oud vuil op de vloer. De kapster veegde ze met een bezem achteloos in een hoek.

Op weg naar huis kocht ze bij Vogele een mooi bloemetjesjurk, grote onderbroek en dikke bril en liet haar rokje e topje daar achter. Eenmaal thuis gekomen, wist haar vriend niet wat hij zag. Helemaal wild werd hij er van. Wat een vrouw ben je geworden riep hij. Dan gaan we ook grote mensen sex hebben! Daarop duwde hij haar met haar bloemetjesjurk de trap op naar de slaapkamer. Hij zette haar op handen knieën op bed en rukte de grote onderbroek (die ook bij Vogele had gekocht) een stuk naar beneden. De jurk liet hij aan. Hij nam haar vervolgens anaal terwijl hij haar door het permanentje kroelde. Ze werd er zo geil van dat ze hem nadat hij klaar gekomen was met overgave pijpte. De dikke bril hield ze gewoon op….

Leave a Reply

clipper-banner