Home » Location » Barbershop » H&M

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 2.2/5]

Hoe je soms mensen ontmoet is altijd bijzonder. Neem nou het volgende. Lekker dagje vrij. Ik loop lekker door de H&M. Lekker dromen over alles en nog wat……maar vooral op zoek naar nog meer heerlijke satijnen kleding. Glanzende bloesjes zijn helemaal in tegenwoordig. Daar hoef ik me eigenlijk niet meer voor te schamen. Ik neem de tijd om rond te neuzen…ook de H&M heeft fantastisch geil uitziende bloesjes…lekker glanzend. Ik loop dus fantaserend te genieten en durf bijna de kleding niet aan te raken. Stel dat ze me zien….wil zo graag weer zo’n bloesje passen. Blijf dus steeds een beetje hangen bij het rek met die satijnen bloesjes. Uiteindelijk besluit ik om toch een witte, blauwe en zwarte van het rek te pakken en deze mee te nemen naar het pashokje. Shit…voel me zo opgewonden. Wat is dat toch dat dat satijn mij zo enorm opwind. Vind dat zo enorm spannend. Droom er altijd van om satijnen kleding aan te hebben…..dan lekker naar de kapper…of om lekker mijn haar te laten knippen….om mijn geknipte haar heerlijk geil te zien glijden over dat zachte glanzende ruisende satijn.
 
Voel me een beetje stiekem in het pashokje. Zit er ook lang in. Iedere bloes doet me huiveren van genot. Uiteindelijk besluit ik om eens een keer die zwarte satijnen bloes te kopen. Ik loop het pashokje uit en wordt aangesproken door een verkoopster. Zij heeft een naambordje: Kim.
 
"Lekkere blouse, niet?", vraagt ze. Ik begin een beetje te blozen en stamel dat ik de zwarte wel wil kopen. Maar voordat ik verder kan gaat Kim al verder: "Ik zag je net binnenkomen en je viel me gelijk op. Jouw gezicht…en ..eh..jouw haar..zo perfect in harmonie. Sorry, ik zal me even voorstellen. Ik ben Kim. Ik werk hier om wat bij te verdienen maar mijn passie ligt bij fotografie. Portetten bij speciale gelegenheden. En uh, nu ik jou zie zou ik je wat willen vragen. zou je vrijblijvend samen met een vriendin van mij een fotoshoot willen maken?" Shit, totaal overvallen natuurlijk maar nadat het gesprek voortduurde begreep ik dat ze toch iets speciaals wilde. Haar blik in haar ogen deed me geloven..en uiteindelijk stemde ik toe. Ik had een vrije dag en vrije avond en was ook wel in voor iets spannends. Kim vertelde me dat ze een vriendin had voor het licht en de make-up enzo. En die was zo gebeld. Haar shift zat erop en we konden dus gelijk naar de studio van haar vriednin vertrekken. Natuurlijk was ik argwanend, hallo, dit is niet normaal. Door een onbekende aangesproken te worden met zo’n voorstel. Maar ik werd hier toch een beetje opgewonden van en omdat ik al weer jaren zocht naar een spannend avontuur had ik zoiets van…kom Liz, doe eens gek.
 
De studio van de vriendin van Kim was om de hoek, dus voor ik er erg in had belden we aan. Kim zelf was een beetje donker, donker haar, half lang en gekleed in een zwarte minirok met zwarte top. Toen haar vriendin de deur opendeed ontmoete ik Karin, mooie meid, lekker gebruind, donkerblond haar, kort in laagjes geknipt. Vreemd maar ik voelde me toch op mijn gemak. Karin begroette me openhartig, met een knipoog naar Kim. "Tjee Kim, Liz is echt een babe. Wow, mooi gezicht en fantastisch haar. Hier gaan we iets moois mee doen!".
 
Het was inmiddels bijna avond geworden en het leek of ik mijn nieuwe vriendinnen al jaren kenden. We lieten pizza’s aanrukken en dronken een paar glazen wijn. Ik voelde de warmte van verliefdheid (wat ik al zo lang miste) door mijn aderen stromen. Karin zei:"Kom zullen we eens naar de studio gaan, heb enorm veel zin in een mooie fotoshoot.".
 
Toen ik de studio inliep leek het of ik de hemel binnenging. Er stonden rekken met kleding, het meeste wat er aan hing was van glanzend satijn. In alle maten en kleuren. In de hoek stonden statieven met camera’s en belichting en achterin stond voor een grote spiegel een geweldige grote kaptafel. Ik voelde de armen van Kim en Karin ineens om mij heen geslagen en voor ik het wist waren wij aan het kussen. Ik had het er nog niet met Kim En Karin over gehad maar wist gelijk dat zij lesbisch waren, net als ik. Door de wijn (eindelijk) kon ik me laten gaan en ontving hun kussen dankbaar en vol genot. Wat kon mij het allemaal schelen, hier wil ik voor gaan!
 
Onze kleding viel al gauw op de grond. Geweldig, 3 naakte meiden, allemaal met een gladgeschoren poes. Allemaal enorm geil. Ik voelde het, vanavond ging het gebeuren.
 
Maar ik kwam voor een fotoshoot schreeuwde Kim geil! Eerst even lekker "de make-up" bijwerken. Karin nodigde me uit om voor de kaptafel plaats te nemen. Ik voelde me zo lekker en nam volledig naakt plaats in de lederen stoel. Fantastisch! Kim overlegde met Karin. Bij dat donkere haar van Liz is een mooie bruine teint met knalrode lippen, volle groen/grijze oogschaduw, een plaatje. Karin was echt een meesteres in dit soort dingen en bewerkte me met een palet van make-up. Ik kende me echt niet meer terug maar voedle me enorm vrouwelijk en geil toen ze klaar was. Daar zat ik, bloot, voor een grote spiegel. Rondborstig, gladde poes, enorm vrouwelijk te wezen. Karin bekeek me van achteren. "Wow Liz", zei ze," je bent echt een lekker wijf!". Ze trok mijn haren naar achteren en mompelde dat wel mijn dode punten even geknipt moesten worden. Voordat ik er erg in had begon Kim mij van onder te beffen en zwaaide Karin een grote wit satijn kapmantel om me heen. Niet alleen ik verdween onder het ruisende satijn maar ook Kim. Stil zitten was er niet bij. Kreunend van genot begin Karin mijn haren te kammen. Ik was zo geil geworden, het leek een grote visioen. Ineens zag ik plukjes haar langs de wit satijn kapmantel glijden. Ik besefte het niet direct, het beeld wond me enorm verer op, maar het was wel mijn haar dat hier naar beneden gleed. Ik gilde van genot….oh Karin, Kim…MEEEEERRRR!
 
Kim stopte met beffen en kroop onder de wit satijn kapmantel vandaan. Ik hoorde een plop en iets begin te trillen. Mijn benen werden opengeduwd en een warme dildo werd bij naar binnen geduwd. Als een gigantisch drugsexplosie kwam ik klaar. Zittend in een lederen stoel, een wit satijn kapmantel om me heen, plukjes haar in mijn schoot, 2 geile meiden om mee heen! Hemels!
 
Kim kwam in mijn schoot zitten en begon me te kussen, diep, vol verlangen. Ik voelde de dildo trillen tot in mijn hersenen, ik werd gek, dit was mijn droom. Karin stond te masturberen, schaar nog in de hand. Ik gilde, " geef hier die schaar". Karin reikte me de schaar aan. Ik keek Kim diep in de ogen, pakte haar donkere haren en zonder wat te vragen knipte ik haar haren op haar voorhoofd helemaal af. Een enorme pluk kwam los. Hield het in mijn hand. Stekels achterlatend op haar voorhoofd stopte ik Kims haren in haar van verbazing openstaande mond. "Hier geile bitch, kaal gaan we vanavond, alledrie!"
 
Kim en Karin schrokken hiervan. Maar op een positieve manier. Ik zag hun ogen wegdraaien van genot. Zo spannend. Deze studio, dit glanzend, zacht satijn, deze vrouwen, deze naaktheid,……hemels!
 
Karin trok een la open. Haalde er nog een paar vibrators eruit. Kim pakte er een en stak het gelijk in haar natte schede. Ze gilde het uit. Ook Karin plaatste er een in haar goddelijke kruis. Ik hoorde en voelde de vibrators een klassiek samenzang spelen in harmonie met ons gekreun. De vierde vibrator, overgoten door glijmiddel werd ineens door Karin strak in mijn kont geduwd. Geen woorden om dat gevoel te beschrijven.
 
Kim was opgestaan. Karin ontdeed me van me wit satijn kapmantel. Mijn "dode punten" en de grote lok van Kim vielen op de grond. We keken er naar en explodeerden nog een keer. Voelde dat we alledrie tegelijk kwamen.
 
De donkerblonde Karin liep naar een kledingrek. Pakte een helblauwe grote satijnen blouse en drappeerde die om haar schouders, Kim pakte een wit satijnen overhemd, oversized en ik greep een grote zwart glanzende blouse van satijn. Ik keek Karin aan en zonder aarzeling pakten we Kim beet, zetten haar op de stoel en bonden we haar vast! Geen enkel verzet, integendeel. Ze schreeuwde…."NU, NU, doe het nu!".
 
Karin en ik, allebei een schaar in onze hand. Zij links, ik rechts, begonnen te knippen. Kims haren vlogen in rond. Dwarrelden in het rond en gleden langzaam over haar met wit satijn bekleedde schouders in haar schoot. Slechts stekels achterlatend, met ogen vol vuur. We waren halverwege tot Karin zei:" STOP, NU IK!". 1 minuut later zat Karin op de stoel. Gevangen in haar blauwe satijn bouse, al bijna volledig bedekt door het afgeknipte haar van Kim. Wij drieen, nog steeds met vibrators in onze erotische zones, begonnen als een razende Karins hoofd te betasten. Met een knipoog pakten we de scharen op. Haalden diep adem en zagen het hart van Karin door haar openstaande blauwe satijnen blouse kloppen. Mijn schaar sneed als eerste, tot op Karins hoofdhuid door het donkerblonde haar heen. Die eerste pluk, gleed langzaam over haar satijnen schouders langzaam naar haar borsten omlaag. Karin gooide haar hoofd in haar nek, of eigenlijk trokken wij haar hoofd zo strak dat ze wel naar achteren moest. Ik had een tondeuse uit de la gehaald. Klikte die aan. Het geluid verstomde door het geluid van de  dildo’s die we nog steeds in hadden en steeds weer dieper terugduwden bij elkaar. Verschrikkelijk kaal zouden we worden, verschrikkelijk goede vriendinnen zouden we worden.
 
Liefs Liz

Leave a Reply

clipper-banner