Home » Location » Barbershop » Susan en stefanie

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 2.4/5]

Susan de kapster waar ik altijd kom vond me nogal lastig vandaag. ik had dan ook plagerig aan haar borsten en kont gezeten. nadat ze diep bukte om iets uit de onderste lade te pakken.
dit bleken bandjes te zijn die bedoeld waren om mijn handjes vast te maken..
dat was dan ook snel geregeld en hulpeloos zat ik nu op de stoel.
na een volledige knipbeurt besloot ze om alles nog maar even na te lopen met het scheerapparaat en na enige tellen had ik aleen nog maar stekels op mijn kop. Nu was mijn nek aan de beurt die grondig nat geschoren moest worden. ook mijn kin en na enige tijd mijn borst 
werden kaal en glad. ze streelde met haar nagels door mijn haar en over mijn kale borst. denk je dat je klaar bent? ik dacht het niet mannetje! met een ruk trok ze mijn broek van m’n billen en kwam mijn mannelijkheid volledig bloot te liggen. met twee andere riempjes 
bond ze m’n benen omhoog en zo lag ik volledig klaar om geschoren te worden.
eerst het grove werk met de machine daarna alles met een nat scheermes. en voor ik het wist had ze mijn bijna exploderende staaf in haar mond en beet/pijpte me klaar wat niet echt lang duurde natuurlijk. nu stopte ze een vrij grote vibrator in mijn kont en deze kon ze vastmaken aan de stoel zodat ik hem niet kon wegduwen
zelf klom ze op me en begon me te bereiden de triliingen van de vibrator en de warmte van haar lijf deden mij nogmaals schokkend klaarkomen.
Ze maakte mijn benen los en bond deze vervolgens vast aan de stoel
zodat ik normaal moest zitten. ik kreeg een kapmantel om en zwarte pumps aan mijn voeten ook deed ze mij een kapje op zodat het net leek of ik een dame was. nog even rode lippen en daarna de droogkap op… daar zat ik dan naakt onder de kapmantel met pumps aan en rode lippen. toen de deur openging en er een dame binnen kwam. Hoi susan hoe is het? vroeg de dame die binnen liep
Hoi stefanie je bent precies op tijd kom maar naar de wastafels.
daar zat ik dan, proberend me zo klein mogelijk te maken..
in de spiegel zag ik dat stefanie nogal genoot van de wasbeurt want ze was helemaal onderuitgezakt en haar hand gleed over haar rokje,
ook kon ik nog net haar spierwitte string zien..lekker!
na de uitgebreide wasbeurt vroeg susan of ze nog meer kon wassen.
ja graag antwoordde stefanie. susan pakte een bakje vulde dat met warm water en ging tussen stefanie d’r benen zitten. aan het gekruen te horen kon ik wel raden wat er gebeurde..
na enige tijd klikte het scheerapparaat weer aan en stefanies 
poes moest er aan geloven. alles geheel glad alstublieft grinnikte 
de meiden.
Moet je die dame niet even eerst helpen? ze zit daar al een hele poos.
ik was bijna gesmolten van de hitte en mijn uitzicht.
Ja misschien wil je me even helpen met de make up?
shit! o ja nu zie ik het hoorde ik en plots stonden er twee lekkere 
meiden voor me. de kap ging omhoog en daar zat ik alweer met een stevige paal nu onder de kapmantel. lekker dat satijn, stefanie greep mijn ballen ondr het doek en kroop er vervolgens zelf onder.
susan maakte van de gelegenheid gebruik om me een pruik op te zetten. ik begon steeds meer een vrouw te lijken.
er kwam een rode boblijn te voorschijn die ik op kreeg en weer ontsnapte er een lading zaad. Daar was ook stefanie weer die me nu 
heftig begon te zoenen en dwong m’n eigen zaad door te slikken.
Nu was ik volledig omgetransformeerd en beide meiden zakten nogmaals tussen mijn benen niet nog een keer dacht ik. dit zijn gewoon twee sexverslaafden! de laatste lozing deed nu toch wel zeer en ik was nu echt leeg. Nu kwam de aap uit de mouw dit was afgesproken werk hoe kon er anders een rokje en een truttig bloesje klaar liggen. voor ik het wist had ik alles aan zelfs een panty en een gordeltje mijn pik was naar achter getrokken en zo zag ik er dus helemaal uit als een …..trutje. Zo je zaad is op en je bent nu een meisje dus je kunt gaan. tot volgende week! lachend keken ze me na strompelend op mijn naaldhakken naar de auto. Ik zag nog net dat ze hevig stonden te zoenen toen ik wegreed.
groetjes,

Leave a Reply

clipper-banner