Home » Language » Dutch » Studietijd, een nieuwe fase in mijn leven (Part 9)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 1/5]

Nadat het masker een tijd had ingewerkt spoelde Ilse het uit. Weer spoelde het water door mijn haren om de laatste restjes van het masker weg te spoelen. Hoewel het heerlijk voelde en het allemaal nog veel langer mocht duren was ik wel heel nieuwsgierig naar het resultaat. Zou het echt heel erg vrouwelijk zijn? Wat zouden de mensen zeggen als ze me zagen. Van het een op het andere moment voelde ik me bang en onzeker. Tot nu toe had ik alleen maar genoten van alle aandacht ondanks de pijnlijke ervaring van het harsen.

Het moest voor een vrouw heerlijk zijn. Uren lang te zitten en te genieten van alle aandacht. Voor een man ligt dat nog steeds heel anders. Je knipt je haren omdat dat nodig is. No nonsens. Allerlei tegenstrijdige gedachtes gingen door mijn hoofd terwijl ik daar zo lag. Mijn hoofd nog steeds in de wasbak. Had ik hier wel goed aan gedaan?

Terwijl ik voelde hoe Ilse een met een handdoek mijn haren droogdepte sprak ze: “Kom maar mee naar de stoel, dan zal ik de laatste hand leggen aan je kapsel. Volgens mij is de leeuw is getemd en veranderd in een engel….”

Leave a Reply

clipper-banner