Home » Location » Barbershop » De onverwachte verandering

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 15   Average: 2.7/5]

De onverwachte verandering.

Monica was een vrouw in de veertig. Mollig, maar met alles op de juiste plaats. Ze had hele mooie grijs/groene ogen, een kekke bril en het mooiste van haar is haar rode haar. Kort, met een pluk links en rechts van haar ogen en aan de achterkant een soort van opgeschoren met een klein motiefje in haar nek. Monica was pas geleden getrouwd met Bart. Bart was een jaar ouder dan haar, kale kop met een stoppelbaardje, ook niet de dunste trouwens, een lekker bierbuikje. Bart was anderhalf jaar geleden als een blok voor Monica gevallen toen hij haar zag in de plaatselijke Albert Heijn. Na een paar gesprekjes kwam het tot een date en van het een kwam het ander. Al snel woonden ze samen en trouwden. Alles klopte, het huishouden, het liefdesleven en ook de seks. Vaak begonnen ze op de bank om daarna vurig in bed verder te gaan. Dat Monica niet slank was, deerde Bart totaal niet, integendeel, hij begon dat steeds meer te waarderen. Ze was zo lekker, grote borsten, lekkere buik, hele stevige bovenbenen waar Bart altijd al op viel, maar vooral heerlijke billen heeft ze.
Bart heeft een voorliefde voor kort rood haar, precies zoals Monica het ook droeg. Maar Bart wilde altijd iets aan haar haar veranderen, iets anders ermee doen. Monica echter wilde dat absoluut niet en knipte haar haar altijd zelf. Bart had haar meerdere keren gevraagd om een keer naar de kapper te gaan, maar Monica wees dat resoluut af.

Op een dag waren Bart en Monica aan het winkelen in een andere stad als waar ze vandaan kwamen. Ze hadden veel plezier en keken in allerlei winkels rond, gingen lekker lunchen en kochten hier en daar hun spulletjes. Totdat ze in een straatje een beetje apart van de winkelstraat liepen. Daar waren wat exclusieve zaakjes met lokale ondernemers, niet de winkels die je in iedere stad ziet. Etalage na etalage snuffelden ze af. Tot Bart plotseling bleef staan voor een kapperszaak die hij kende van het internet. Hij had wel eens een filmpje gezien van deze zaak waar een vrouw van lang, naar kort rood haar ging. Bart vond dit soort filmpjes enorm interessant en fantaseerde wel eens dat hij hier met Monica naar toe zou gaan. Nu stond hij er voor. Monica had hem in de gaten en vroeg hem of hij expres hier langs was gelopen. Enigszins blozend vertelde Bart dat hij er wel rekening mee had gehouden. Intussen keken ze allebei in de etalage en zagen dat er geen klanten binnen waren, alleen de kapper zelf. Hij zag Bart en Monica staan praten en liep naar de deur. Hij deed de deur open en vroeg of hij kon helpen. Nou nee zei Monica gelijk, we komen hier toevallig langs, niets bijzonders. Jammer, zei de kapper, volgens mij kunt u best wel een opknappertje van uw haar gebruiken. Daar had hij wel een punt. Monica had al haarverf gekocht om de rode kleur weer op te fleuren en dat deed ze meestal gelijk met het knippen van haar haar. Bart zijn hart sloeg een keer over. Het zal toch niet waar zijn….. Heel aarzelend zei hij tegen Monica: zou je het toch niet een keer willen proberen schat? Nee, zei Monica, je weet toch dat ik kappers niet vertrouw, ze knippen altijd meer af dan de bedoeling is en dan loop ik voor schut. Dat hoorde de kapper en die zei tegen haar: hoe kun jij nou voor schut lopen, met die mooie ogen en prachtig haar komt het altijd goed, geloof me. Bart zag Monica twijfelen. Weet je wat schat, als het niet bevalt, zoeken we een andere kapper die het fatsoeneert, net zo lang tot je tevreden bent. Monica bleef aarzelen, ze wist van Barts interesse voor een kapper af, ze kende zijn verhalen en ze wilde hem ook best dat plezier een keer gunnen. Ze twijfelde, de kapper leek haar een betrouwbare man, zag er ook nog eens best leuk uit en aan de foto`s in de etalage kon ze wel zien dat hij een vakman moest zijn. Okee zei ze ineens, ik doe het, maar owee als het niet bevalt. Dan heb jij dat gedaan bart. Bart kon alleen maar knikken, wow! Wat een droom en nu lijkt hij uit te komen!

Bart en Monica liepen naar binnen, de kapper achterna. Hij deed de deur van de zaak dicht en op slot. Zo zei hij, dan worden we niet gestoord en kan ik me volledig op jou richten zei hij tegen Monica. Ga maar zitten in de stoel achterin, dan gaan we je haar eerst even wassen. Bart kan intussen tegenover die stoel plaatsnemen, koffie? Zo gezegd zo gedaan, de kapper plaatste Monica in de stoel bij de waskuip en drukte die achterover totdat Monica comfortabel op de stoel lag. Hij zette het water aan en voelde de temperatuur. Toen maakte hij Monica`s haar nat en masseerde gelijk het water in haar haar. Met een lekkere shampoo waste hij haar haar. Daar nam hij wl alle tijd voor, heerlijk masserend wreef hij de shampoo in Monica`s haar en gaf ze gelijk een massage. Monica vond het heerlijk, hij deed het met zoveel zorg, ze zwijmelde een beetje weg zelfs. De kapper haalde haar een beetje uit haar roes door te zeggen dat hij het nu uit ging speoelen. Met heerlijk water waste hij de shampoo uit haar haar en droogde het daarna licht af met een handdoek die hij vervolgens over haar haar heen drapeerd. Kom maar mee naar deze stoel, zei hij tegen Monica. Monica ging in de stoel zitten voor een grote spiegel. Wat zullen we eens gaan doen zei de kapper. Nou, zei Monica, niet teveel eraf hoor, ik knip het altijd zelf en dan gaat er maar een centimeter of anderhalf af. Dat zie ik zei de kapper, maar lijkt het je niet leuker om aan de achterkant het een beetje meer op te scheren? Vroeg hij Monica. Kijk zei ze tegen Bart, dat is nou wat ik bedoel, die kappers willen altijd korter. Ik weet het goed gemaakt zei de kapper en pakte zijn tablet. Hij had een programma op dat ing waarop je een foto van iemand kon zetten met verschillende kapsels. Hij maakte met de tablet een foto van Monica en draaide de tablet om. Wat Bart en Monica niet zagen was dat hij alvast wat kapsels uitzocht. Bart was intussen uit zij stoel gekomen en ging achter Monica staan, dit wilde hij niet missen! Toen de kapper de tablet weer omdraaide, zag je Monica met een kapsel zoals zij het ongeveer had. Dit wil je graag zei de kapper. Klopt zei Monica, zo wil ik het. Maar, zei de kapper, kijk hier eens naar: en hij liet Monica een foto zien van Monica met ongeveer hetzelfde haar, maar dan aan een kant opgeschoren, een van de twee plukken was wg en daar liep een rand van hoog aan de linkerkant, tot laag aan de rechterkant, met onder de rand het haar opgeschoren. Bart had het niet meer, stel je voor dat ze dit zou doen, helemaal te gek. En toen gebeurde het, Monica keer Bart aan en toen de kapper. Op een of andere manier zag ze wel iets in dat kapsel, provocerend, maar ook weer niet te…. En voor ze het wist zei ze, doe maar, ik vertrouw je. Bart wist niet waar hij het had, hoor ik dat nou echt?? De kapper echter liet er geen gras ovr groeien en ging aan de slag, met een paar klemmen zette hij een gedeelte van Monica`s haar omhoog en begon toen met de tondeuse. Hele stukken haar vlogen er af. Bert was blijven staan en keek gebiologeerd naar zijn vrouw en het werk van de kapper. Wow, ik droom. Monica daarentegen schrok wel en beetje van het haar wat er af kwam en zei, het gaat toch wel goed he. Wees maar gerust zei de kapper, die Joop[ bleek te heten. Ik weet wat ik doe. Na een twintig minuten was hij met scheren en knippen klaar. Hij pakte een fohn en begon te föhnen en te stylen. Langzaam kwam het resultaat naar boven. Schitterend, in een woord schitterend vond Bart het en enige spanning maakte zich van hem meester. Monica was nog steeds Monica, maar haar haar zat nog zoveel beter, uitdagender en mooier dan ooit. Eindelijk ging de kapper voor Monica weg staan en kon ze zichzelf zien in de spiegel. Eerst zei ze niets, maar opeens begon ze hard te lachen en keek Bart aan. Vuile smeerlap, dit heb jij altijd al zo gewild he? En het is niet heel toevallig dat wij hier langs zijn gelopen vriend, ik heb je door. De kapper keek verbaasd en zei, ben je niet tevreden? Jawel zei Monica, ik heb een bere angst gehad voor een kapper, maar jij verstaat je vak, ik ben helemaal tevreden en kan niet wachten om te zien hoe iedereen hier op reageert. Mooi zei de kapper, maar ik ben nog niet helemaal klaar. Ik moet nog even met het scheermes langs de onderkant om de randjes nog wat scherper te maken. Na 5 minuten was hij hier ook mee klaar. Bart had al die tijd met open mond staan kijken en in zijn broek begon iets te bewegen.
Toen de kapper met scheren klaar was zei hij eigenlijk heel nonchalant, kan ik verder nog iets voor u doen. En voordat Bart goed en wel besefte wat hij zei, klapte hij er uit, nou als je toch met dat scheermes bezig bent…. En toen schrok hij van zijn woorden. De kapper echter vroeg toen gelijk, wat bedoel je? Is er nog meer te scheren dan? Bart werd rood en stamelde euhh euhhh, ja, maar zo bedoelde ik het niet. Dat is iets wat we straks thuis wel doen. Nou zei de kapper, ik denk dat ik weet wat je bedoelt. Nou wil het toeval dat wij dat hier ook wel eens doen. We hebben daarvoor een aparte ruimte waar niemand ons kan zien, zeg het maar. Monica intussen snapte direct waar Bart op doelde en kreeg een rare kriebel in haar buik. Een vreemde vent die haar intieme zone zou scheren? Nou, dat lijkt me niet. Maar daarentegen is het voor Bart een droom die uitkomt en de kapper is ook geen lelijke vent. Slanke vent, midden 30, zwart kort haar stoppelbaardje, leren broek aan, beetje stoer uiterlijk. Ook had hij zijn werk bij haar heel goed gedaan. Maar voordat ze iets kon bedenken, pakte de kapper haar bij de hand en zei, loop maar eens mee, dan kun je het even zien. Ze liepen naar een ruimte zonder ramen. In het midden stond een soort kappersstoel. Aan de muur posters en tekeningen van allerlei mensen met spannende kapsels, ook half naakt. Hier ziet niemand ons zei de kapper. Het is aan jou en hij keek daarbij Monica lachend aan. Die lach deed het. Oké zei ze, vooruit dan. Juist zei de kapper, dan kleed je maar even uit en ga maar zitten. De kapper klapte de stoel een stuk achterover en pompte hem omhoog. Monica lag nu met haar blote onderlijf naar voren. Haar schaamhaar had ze inderdaad al een tijdje niet meer geschoren, dus een dun bosje haar stond op en boven haar kutje. Professioneel pakte de kapper een kleine tondeuse en begon haar langere haartjes te scheren. En Bart? Die kreeg ogen als lolly’s, hij had het niet meer. Toen Joop klaar was met de tondeuse, maakt hij haar schaamstreek nat met een soort sponsje. Daarna zette hij haar in met schuim. Hij begon te scheren met het scheermes. Iedere keer kwam er weer een baan kale huid in het zicht. Monica merkte aan hem dat hij dit vaker heeft gedaan, ze voelde gen pijn en vond het eigenlijk best wel lekker. Ze zag ook dat Bart het bijna niet meer hield. Joop intussen was nu bij haar lipjes aangekomen. En hoe professioneel hij ook was, hij kon niet voorkomen dat hij af en toe haar lipjes aanraakte. Monica vond dit in het geheel niet onprettig en voelde een kriebel in haar buik opkomen. Joop was bijna klaar en pakte de spons weer om het schuim af te vegen. Daarbij raakte hij ook haar klitje kort aan en Monica voelde dat heel goed. Ze werd een soort van geil. Joop merkte dat ook. Zo zei hij, nu nog even lekker insmeren tegen de jeuk. Hij pakte een soort olie en begon dat op Monica`s schaamheuvel te wrijven. Monica had het niet meer, dat was lekker. En voordat Joop bij haar lipjes aankwam, begon ze licht te kreunen. Ik geloof dat het je wel goed doet zegt Joop. En intussen masseert hij haar schaamlippen en raakt daarbij ook zachtjes haar klitje aan. Bart had een paal van hier tot Tokyo en wist zich maar nauwelijks in bedwang te houden om niet zijn broek open te doen en zich af te trekken. Joop merkte dit natuurlijk ook en zei toen plotseling: ik geloof dat ik jullie maar even moet laten gaan, ik kan je zo niet op straat sturen. Bart liep naar voren toe en knielde tussen Monica`s benen. Voorzichtig likte hij met zijn tong over Monica`s kutje die gelijk begon te hijgen. Oohh heerlijk zei ze, ga door, ga door. Bart begon haar te likken en Monica kreeg het steeds warmer. Op een gegeven moment zei Joop, vind je het erg als ik je aanraak tegen Monica? Nee hoor, helemaal niet. Joop trok Monica`s bloes en BH uit en begon zachtjes aan een tepel van Monica te zuigen. Bart intussen deed zijn broek uit, zodat zijn lul eindelijk naar buiten kon. Lange slierten geil dropen uit zijn eikel. Neem me, zei Monica tegen Bart, neuk me. Bart aarzelde geen moment en duwde zijn lul achtjes tegen de lipjes van Monica. Heel zachtjes drong hij bij haar binnen, tergend langzaam. Hij wist dat Monica hier gek van werd en dat gebeurde ook. Neuk me zei Monica, neuk me hard Bart, doe het! Bart voerde het tempo langzaam op, maar hij wist dat hij dit niet lang vol kon houden. Joop intussen zoog aan Monica`s tepel of het zijn lust en zijn leven was. Hij genoot zichtbaar van deze aandacht. Bart merkte dat hij het niet lang meer vol kon houden, maar wilde dat hij met Monica samen klaarkwam. Daarom zei hij tegen Joop, probeer haar te likken, terwijl ik haar neuk. Joop frommelde zijn hoofd tussen de buiken van Bart en Monica en kon zo net bij haar klitje. Bij de eerste aanraking begon Monica te gillen. Dat was lekker! Daar droomtde ze wel eens van. Joop begon sneller te likken en Bart neukte haar intussen met lange halen. Het duurde niet lang of Monica begon steeds harder te gillen, ik kom riep ze, ga door, ik kom. Bart merkte dat hij ook ging komen en ging nog iets sneller stoten. En met een luide kreet kwamen Bart en Monica tegelijk klaar in een heftig orgasme. Na een paar minuten waarin ze op elkaar lagen kwamen ze weer bij hun positieven. Ze keken opzij waar ze Joop intussen zagen trekken aan zijn pik. Op dat moment kwam ook Joop klaar en spoot een paar stralen sperma over de vloer. Toen het orgasme was weggeëbd keek hij om. Sorry zei hij, dat was niet de bedoeling, maar jullie waren zo geil bezig dat ik het niet meer kon houden. Dat begrijp ik zei Monica, ik ben zo blij dat je dit zo oppakt en hier geen misbruik van maakt, je bent voor mij een echte professional. Joop gaf aan dat er gedoucht kon worden achter de ruimte waar ze nu waren. Bart en Monica douchten snel en trokken toen hun kleren weer aan. Enigszins beschamend kwamen ze de kapsalon weer in waar Joop een bakje koffie zat te drinken, bijkomend van hetgeen er net was gebeurd. Wow ze hij, en dat op een doodnormale woensdag. Jullie mogen wel vaker langskomen. Bart vroeg hem wat de knipbeurt kostte en gaf Joop een flinke fooi. Voor je extra inspanning zei Bart. Monica en Bart liepen vervolgens arm in arm de zaak uit, nog nauwelijks beseffend wat hen was overkomen. Schat, zei Monica tegen Bart, dank je wel. Ik voel me zo goed nu. Ik ook zei Bart, een droom van me is in vervulling gegaan. Intussen liepen ze door de winkelstraat en Monica merkte dat veel mensen goedkeurend naar haar kapsel keken. Wat was ze blij dat ze zich had over laten halen.

Leave a Reply

clipper-banner